Πωλούνται οικόπεδα & ημιτελείς μεζονέτες στην Πολύδροσο | AG051
Περιγραφή ακινήτου
Στην Πολύδροσο, μέσα σε ένα οργανωμένο συγκρότημα κατοικιών, διατίθενται οικόπεδα και ημιτελείς μεζονέτες σε εξαιρετικό περιβάλλον, ιδανικό για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.
Οικόπεδα
-
800 τ.μ. – Τιμή: 70.000 €
-
1.100 τ.μ. – Τιμή: 70.000 €
Ημιτελείς μεζονέτες
Τρεις μεζονέτες, σε στάδιο ημιτελούς κατασκευής, εμβαδού από 120 έως 150 τ.μ., χτισμένες σε οικόπεδα 800–1.000 τ.μ.
-
Τιμές από 170.000 € έως 190.000 € (ανάλογα με την επιφάνεια).
-
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι τιμές διαμορφώνονται σε 270.000 € – 290.000 €.
Οι κατοικίες προσφέρουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη, συνδυάζοντας άνεση, λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα διαβίωσης.
Γιατί να κάνετε κράτηση μέσω του On Parnassos
Το On Parnassos αποτελεί βραβευμένη ταξιδιωτική πλατφόρμα αποκλειστικά για την Αράχωβα και την περιοχή του Παρνασσού.
Εδώ θα βρείτε αυθεντικές και αξιόπιστες πληροφορίες από τους local travel experts του On Parnassos, για οτιδήποτε αφορά το ταξίδι σας.
Ζήστε μοναδικές εμπειρίες, κάντε κράτηση με απόλυτη ασφάλεια και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!
Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε
Χρειάζεστε βοήθεια; Το On Parnassos είναι ο φίλος και οδηγός σας στην περιοχή!









