Δημοφιλή άρθρα
Καθημερινές στην Αγόριανη – Ελκυστικά πακέτα διαμονής με ημιδιατροφή στο Μπαλκόνι της Αγόριανης.
Οι ανακαινισμένες σουίτες του Ευ Ζην στην Αράχωβα. Χτισμένο σε προνομιακή θέση, στον κεντρικό δρόμο της...
Γευστικές εκπλήξεις στην ταβέρνα του Κυρ Γιάννη στην Αγόριανη – Ανοιχτή και τις καθημερινές.
Ρουχισμός για το βουνό by Minas Kokkoris Fashion Code.
Επιστρέφουν τα μοναδικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Le Grand Chalet. Μετά από έναν χειμώνα αδράνειας,...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων
Επικοινωνία

Μέσα σε ένα γραφικό πλακόστρωτο σοκάκι της Αράχωβας, ο Γεωσκώληξ εμφανίζεται λες και έχει τρυπώσει στη γη του Παρνασσού, έχοντας φτιάξει μία φωλιά τέχνης και πολιτισμού. Πρόκειται για ένα βιβλιοπωλείο κόσμημα, το οποίο αποτελεί αγαπημένο spot για μικρούς και μεγάλους.

Διώροφος παράδεισος
Ο Γεωσκώληξ συνδυάζει τη διαφορετική ματιά στην ανάγνωση με το design. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος τραβάνε εξίσου το μάτι, με τα διακοσμητικά και τα βιβλία πάνω στα ράφια να δημιουργούν ατμόσφαιρα σπιτιού. Εκτός από την ενδιαφέρουσα γκάμα στα βιβλία, ο Γεωσκώληξ διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων με καλόγουστα διακοσμητικά για το σπίτι και το γραφείο.

Εναλλακτικά παιχνίδια και πρωτότυπα παραμύθια
Ο κάτω όροφος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στους μικρούς φίλους του βιβλιοπωλείου. Κατεβαίνοντας τη ξύλινη σκάλα ο επισκέπτης μπαίνει σε ένα μαγικό κόσμο επιλεγμένων εναλλακτικών παιχνιδιών.

Εδώ υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, τα οποία ξεχωρίζουν όχι μόνο για την καλαισθησία και την ποιότητα τους, αλλά κυρίως για την εκπαιδευτική τους αξία.

Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος με εκατοντάδες τίτλους παραμυθιών που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν, να διασκεδάσουν και να οξύνουν την αντίληψη των παιδιών.

Στο βιβλιοπωλείο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη, χαρτικά, αναλώσιμα, είδη ζωγραφικής, υλικά χειροτεχνίας, έντυπα και πολλά άλλα.

Τοποθεσία
Ο Γεωσκώληξη βρίσκεται στο σοκάκι που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική Τράπεζα στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας.

περισσότερα
λιγότερα

Τοποθεσία

[{"lat":"38.479680234494595","lng":"22.582317665219307","title":"\u0393\u03b5\u03c9\u03c3\u03ba\u03ce\u03bb\u03b7\u03be","image":"https:\/\/onparnassos.gr\/web-assets\/uploads\/2021\/09\/geoskolix_1920-150x150.jpg","link":"https:\/\/onparnassos.gr\/epicheirisi\/geoskoliks\/"}]

Πρόσφατες προβολές

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση