Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Αναβολή της εκδήλωσης «Ρωμαίικο Αντάμωμα» στο Χάνι της Γραβιάς εξαιτίας των πυρκαγιών

Created date

07/08/2021 - 10:58

Body

Φωτ.: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Κοινόν Αινιάνων

Την αναβολή της μουσικοχορευτικής βραδιάς «Ρωμαίικο Αντάμωμα» αποφάσισε ομόφωνα η Διοικούσα Επιτροπή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Κοινόν Αινιάνων, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν από τις πυρκαγιές σε περιοχές της επικράτειας. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 21:00, στο Χάνι της Γραβιάς.

«Έχοντας ως γνώμονα τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας αλλά και οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα χάνοντας περιουσίες και κόπους μιας ολόκληρης ζωής το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προβούμε στην αναβολή της εν λόγω συναυλίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της Κοιν.Σ.Επ. Κοινόν Αινιάνων.

Τέλος, σε άλλο σημείο τονίζεται ότι αρμόδιο τμήμα της διοργάνωσης των εκδηλώσεων θα έλθει σε επικοινωνία με τους κατόχους των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ώστε να τους γίνει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Κοιν.Σ.Επ. Κοινόν Αινιάνων η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα 06/08/2021 και ώρα 20.00 μ.μ., αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής: Λαμβάνοντας υπόψη τα πρωτοφανή γεγονότα και την ανυπολόγιστη ζημιά που έχει υποστεί η Πατρίδα αλλά και οι συμπολίτες μας από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και έχοντας πάντα ως γνώμονα την επίτευξη των σκοπών της λειτουργίας μας μέσα από δράσεις που προάγουν την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, είμαστε σε θέση με υπευθυνότητα να ανακοινώσουμε την Αναβολή της πραγματοποίησης της Μουσικοχορευτικής μας εκδήλωσης που θα λάμβανε χώρα αύριο 07/08/21 στον Ιστορικό Χώρο του Χανίου της Γραβιάς.

Έχοντας ως γνώμονα τις δύσκολες ώρες που περνά η Πατρίδα μας αλλά και οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα χάνοντας περιουσίες και κόπους μιας ολόκληρης ζωής το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προβούμε στην αναβολή της εν λόγω συναυλίας.

Ευχή όλων μας αυτές οι καταστάσεις που περνάμε να τελειώσουν όσο το δυνατό πιο σύντομα, να μην θρηνήσουμε θύματα και ανθρώπινες ζωές και να βοηθήσουμε όλοι μέσω της αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει σαν Έλληνες να επουλωθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι πληγές που αφήνουν πίσω οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Για τους κατόχους των ηλεκτρονικών εισιτηρίων το αρμόδιο τμήμα της διοργάνωσης των εκδηλώσεων θα έλθει σε επικοινωνία προκειμένου να γίνει η σχετική ενημέρωσή τους.

Hot Links