Δημοφιλή άρθρα
Στον Παρνασσό o 3ος γύρος του πανελλήνιου κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2023. Photo © Explore MTB Parnassos...
«Μονοπάτι Παρνασσού 2023»: Παράταση στις εγγραφές των ορεινών αγώνων δρόμου στην Αμφίκλεια. Λίγες ημέρες μας χωρίζουν...
Πανηγυράκι της Αράχωβας 2023: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. Όλα είναι έτοιμα για το Πανηγυράκι...
Sehre: Το μεγάλο party της αγαπημένης φωλιάς στην Αράχωβα για τα 17 χρόνια λειτουργίας. To Sehre,...
Το Μεγάλο Σάββατο κλείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Μετά από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και λαμβάνοντας υπόψη...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων
Επικοινωνία

Η ταβέρνα «Μπάμπης» στο Λιβάδι Αράχωβας αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς προτάσεις για φαγητό στον Παρνασσό, εξαιτίας των γευστικών δημιουργιών που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Στα δυνατά σημεία της ταβέρνας είναι η ευρύχωρη σάλα καθώς και η ηλιόλουστη επέκταση του μαγαζιού με απέραντη θέα σε όλο τον πανέμορφο οροπέδιο του Λιβαδίου.

Στην κουζίνα του... Μπάμπη, ετοιμάζεται μεγάλη ποικιλία από πιάτα, παρασκευασμένα από φρέσκες και επιλεγμένες ντόπιες πρώτες ύλες. Στα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού είναι οι παραδοσιακές πίτες, τα καλοψημένα ψητά κάθε λογής, τα μαγειρευτά παραδοσιακά φαγητά καθώς και το γρήγορο και ευγενικό σέρβις.

Η ταβέρνα «Μπάμπης» μια ανάσα από την Αράχωβα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού αποτελεί all time classic επιλογή για σκιέρ που επιθυμούν να γευματίσουν γρήγορα και ποιοτικά, αλλά και για τους καλοφαγάδες επισκέπτες της Αράχωβας που λατρεύουν το καλό παραδοσιακό φαγητό.

Λειτουργεί Οκτώβριο με Απρίλιο.
Καθημερινές: 12:00 - 19:00
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και αργίες: από τις 12:00 έως το βράδυ.

περισσότερα
λιγότερα

Τοποθεσία

Πρόσφατες προβολές

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση