Δημοφιλή άρθρα
Αγώνες ορεινής ποδηλασίας «Bike Festival 2023» στην Κάτω Τιθορέα. Για 6η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Αμφίκλειας...
Εγγραφές για τα μαθήματα τένις στην Αράχωβα για τη σεζόν 2023-2024. Ο ΑΘΛ.Ο.Σ. Αράχωβας ανακοίνωσε την...
Διοργανώνεται το 6ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. ...
Η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δελφών Φρύνιχος. Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες,...
Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ερατεινή στο 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ». Ο Κώστας Μακεδόνας συμμετέχει...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Το Oktoberfest έρχεται στον Παρνασσό: 5ο Φεστιβάλ Μπύρας στο Elatos Resort

Δημοσίευση: 11/09/2019 16:32
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 13:45

Photo © Costas Arvilias

Το Elatos Resort & Health Club φέρνει για 5η συνεχόμενη χρονιά το Oktoberfest στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το φεστιβάλ μπύρας τα προηγούμενα χρόνια έρχεται ξανά από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2019, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μπίρες από επιλεγμένες ελληνικές ζυθοποιίες, απολαμβάνοντας τη μαγευτική φύση του Παρνασσού.

Tο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου στον χώρο του Elatos Resort & Health Club.

Οι… τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις μπίρες με μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς μεζέδες της γερμανικής και ελληνικής κουζίνας.

Θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο». Η κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου με τον γνωστό σε όλους μας Μαυρογιαλούρο, ζωντανεύει από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων.

Τιμή κατ’ άτομο για τους επισκέπτες: 35 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται κατανάλωση μπίρας και μεζέδων, πεζοπορία και θεατρική παράσταση).

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο elatosresort.gr
Τηλ. 22340 61162

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση