Δημοφιλή άρθρα
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το Διεθνές Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2023. Tην έναρξη του Πρωταθλήματος Αλπικών Αγωνισμάτων...
Μονοπάτι Παρνασσού 2023: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον ορεινό ημιμαραθώνιο στην Αμφίκλεια. Οι ορεινοί αγώνες δρόμου...
Το Αγνάντιο: Κλασικό στέκι για καλό φαγητό στην Αράχωβα με θέα το Ρολόι.
Sunset ski το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Photo © Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ...
Αλευρομουτζούρωμα 2023 στο Γαλαξείδι: Αναλυτικό πρόγραμμα. Το Αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2023, που διοργανώνει ο Δήμος Δελφών...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Συντήρηση και επισκευή του οδικού δικτύου από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δημοσίευση: 26/10/2022 12:00
|
Τελ. Ενημέρωση: 26/10/2022 12:10

Mε εντατικούς ρυθμούς η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και οι δήμοι Δελφών, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Αράχωβας – Διστόμου – Αντίκυρας συνεχίζουν τα έργα επισκευής και συντήρησης των δρόμων που οδηγούν προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, με στόχο την ασφαλέστερη πρόσβαση των επισκεπτών στο ΧΚΠ από τους συνδεόμενους οικισμούς, αλλά και τη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, οι δρόμοι που θα συντηρηθούν μέχρι το τέλος των εργασιών είναι οι εξής:

  • Από το κάτω parking έως το σαλέ της Φτερόλακας.
  • Από Κελάρια έως Φτερόλακα (Μπαλαλούκας).
  • Από Άνω Πολύδροσο έως τη διασταύρωση Πολυδρόσου – Αμφίκλειας.
  • Από Επτάλοφο έως την περιοχή Δόκανο.

«Με την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων και με το δρόμο από και προς την Αράχωβα να βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, όλοι οι δρόμοι πρόσβασης προς το Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι άνετοι και ασφαλείς» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Photo © Θανάσης Αδαμάκος

Οι εργασίες αυτές εγκρίθηκαν στις αρχές Οκτώβρη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΑΔ Στέφανου Βλαστού και των δημάρχων Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννη Σταθά, με στόχο την έγκαιρη και πλήρη προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού τη νέα χιονοδρομική περίοδο 2022 – 2023.

Photo © Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση