Δημοφιλή άρθρα
Αγώνες ορεινής ποδηλασίας «Bike Festival 2023» στην Κάτω Τιθορέα. Για 6η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Αμφίκλειας...
Εγγραφές για τα μαθήματα τένις στην Αράχωβα για τη σεζόν 2023-2024. Ο ΑΘΛ.Ο.Σ. Αράχωβας ανακοίνωσε την...
Διοργανώνεται το 6ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. ...
Η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δελφών Φρύνιχος. Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες,...
Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ερατεινή στο 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ». Ο Κώστας Μακεδόνας συμμετέχει...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Sold out το πανελλήνιο κύπελλο Enduro Mountain Bike που θα γίνει τον Ιούνιο στον Παρνασσό

Δημοσίευση: 24/05/2019 16:02
|
Τελ. Ενημέρωση: 11/10/2021 03:29

Φωτ.: Κώστας Καλτσάς

Ο τέταρτος γύρος του πανελλήνιου κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2019 θα πραγματοποιηθεί στον Παρνασσό το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της True Wheels Explore MTB Parnassos.

Το σημείο εκκίνησης του αγώνα θα βρίσκεται στο Λιβάδι Αράχωβας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση του χιονοδρομικού, στη θέση Σκαμνός.

Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν ότι ο αγώνας είναι sold out, αφού και οι 250 συμμετοχές έχουν συμπληρωθεί. Ωστόσο, όσοι θέλουν μπορούν δηλώσουν συμμετοχή και να μπουν σε λίστα αναμονής. Σε περίπτωδη ακυρώσεων θα τηρείται σειρά προτεραιότητας από τη λίστα.

Με αφορμή τον αγώνα, η True Wheels Explore MTB Parnassos ανέλαβε να καθαρίσει ένα τεράστιο δίκτυο μονοπατιών, τα οποία «ζωντανεύουν» και πάλι μετά από αρκετά χρόνια, διαμορφώνοντας τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μονοπάτια θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση μετά το πέρας του αγώνα, δίνοντας ευκαιρία για δράση σε ποδηλάτες και πεζοπόρους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, επισκεφθείτε την σχετική εκδήλωση στο Facebook.

Προτάσεις για διαμονή στην Αράχωβα

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση