Δημοφιλή άρθρα
Χρηματοδότηση για ανάπτυξη μονοπατιών και πεζοπορικών διαδρομών στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας. Ο Δήμος Αμφίκλειας -...
Έρχεται το 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 - Αναλυτικό πρόγραμμα. «To Λάλον Ύδωρ» θα...
Διοργανώνεται το 7ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. Ο Αθλητικός Ορεινός Σύλλογος Αράχωβας...
Το Classic Legends Rally 2024 περνάει από χωριά του Παρνασσού και τερματίζει στην Αμφίκλεια. Ο Σύλλογος...
Η Αράχωβα είναι έτοιμη για το Πανηγυράκι της - Αναλυτικό πρόγραμμα. Η Αράχωβα είναι έτοιμη για...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Silver βραβείο στα Tourism Awards 2020 για το On Parnassos

Δημοσίευση: 04/06/2020 12:34
|
Τελ. Ενημέρωση: 11/10/2021 03:27

Silver Award | On Parnassos | Destination Guides | Tourism Awards 2020

Οι μαχητές φαίνονται στα δύσκολα, είναι το σύνθημα των φετινών βραβείων τουρισμού. Κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που διανύει ο ελληνικός τουρισμός, σε μία εντελώς διαφορετική διαδικασία βράβευσης λόγω της πανδημίας Covid-19, ανακοινώθηκαν οι νικητές των Tourism Awards 2020.

Στη δεύτερη υποψηφιότητα στα μόλις 4 χρόνια λειτουργίας του, το On Parnassos κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Destination Guides, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποτελεί σημαντικό σύμμαχο των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Παρνασσού και πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

«Η φετινή -δεύτερη στη σειρά- βράβευση στα Tourism Awards, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για εμάς, καθώς επισφραγίζει την επιτυχία και μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τουριστικών προορισμών όπως π.χ. η Αράχωβα, η Αγόριανη, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, οι Δελφοί, η Πολύδροσος, η Αμφίκλεια, η Βάργιανη κ.α.

»Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα και με τις μετακινήσεις προς την ηπειρωτική χώρα να ευνοούνται, λόγω των συνθηκών που επιφέρει η Covid-19, είναι η μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή μας να ανακτήσει το μερίδιο που της αναλογεί στον καλοκαιρινό τουρισμό. Η απομονωτική φύση του Παρνασσού και το υγιεινό ορεινό κλίμα σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την εκλεκτή γραστρονομία, είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των καλοκαιρινών διακοπών στο βουνό μας.

»Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη και ιδιαίτερη χειμερινή σεζόν 2020-2021 στον Παρνασσό. Είμαι βέβαιος ότι το υψηλό επίπεδο των τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή, θα αποτελέσει το σημαντικότερο στοιχείο προσαρμογής στις νέες συνθήκες και προσέλκυσης του τουριστικού κοινού», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του On Parnassos, Γιάννης Κωστελίδης.

Ο Γιάννης Κωστελίδης στην περσινή βράβευση του On Parnassos με χάλκινο βραβείο στα Tourism Awards 2019

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της πρωτοβουλίας «Marketing Greece» και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση