Περιγραφή ακινήτου
Πωλείται ανεξάρτητη μεζονέτα 180τ.μ. στο Λιβάδι Αράχωβας, χτισμένη σε οικόπεδο 500τ.μ. Αποτελείται από 4 Υ/Δ (τα δυο master), 1 μπάνιο, 1 wc, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με θερμοπομπούς, ενεργειακό τζάκι, ηλεκτρικό bypass, συναγερμό με κάμερες, bbq με φούρνο, 2 θέσεις στάθμευσης και δυο ημιυπαίθριους με θέα στον Παρνασσό.
Χαρακτηριστικά ακινήτου
Γιατί να κάνετε κράτηση μέσω του On Parnassos
Το On Parnassos αποτελεί βραβευμένη ταξιδιωτική πλατφόρμα αποκλειστικά για την Αράχωβα και την περιοχή του Παρνασσού.
Εδώ θα βρείτε αυθεντικές και αξιόπιστες πληροφορίες από τους local travel experts του On Parnassos, για οτιδήποτε αφορά το ταξίδι σας.
Ζήστε μοναδικές εμπειρίες, κάντε κράτηση με απόλυτη ασφάλεια και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!
Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε
Χρειάζεστε βοήθεια; Το On Parnassos είναι ο φίλος και οδηγός σας στην περιοχή!







