Δημοφιλή άρθρα
Στον Παρνασσό o 3ος γύρος του πανελλήνιου κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2023. Photo © Explore MTB Parnassos...
«Μονοπάτι Παρνασσού 2023»: Παράταση στις εγγραφές των ορεινών αγώνων δρόμου στην Αμφίκλεια. Λίγες ημέρες μας χωρίζουν...
Πανηγυράκι της Αράχωβας 2023: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. Όλα είναι έτοιμα για το Πανηγυράκι...
Sehre: Το μεγάλο party της αγαπημένης φωλιάς στην Αράχωβα για τα 17 χρόνια λειτουργίας. To Sehre,...
Το Μεγάλο Σάββατο κλείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Μετά από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και λαμβάνοντας υπόψη...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Πότε κλείνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δημοσίευση: 05/04/2023 09:03
|
Τελ. Ενημέρωση: 05/04/2023 09:30
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Photo © Γιάννης Κωστελίδης / On Parnassos

Η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενημερώνουν ότι το κέντρο θα παραμείνει ανοικτό έως τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Από σήμερα και μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού η τιμή εισιτηρίου των χιονοδρόμων θα είναι είκοσι ένα ευρώ (21,00 €), καθημερινά.

«Ακόμη μια χιονοδρομική σεζόν έφτασε στο το τέλος της και με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και φέτος. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο Χιονοδρομικό της χώρας παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων και φίλων του βουνού».

»Σας περιμένουμε την επόμενη σεζόν, με την ευχή να είναι πολύ μεγαλύτερη και με περισσότερο χιόνι από τη φετινή, για να προσφέρει σε όλους τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες έντονες στιγμές απόλαυσης, ευεξίας και μοναδικές εμπειρίες. Σας ευχόμαστε χαρούμενο Πάσχα και καλή Ανάσταση» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση