Δημοφιλή άρθρα
Έρχεται το 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 - Αναλυτικό πρόγραμμα. «To Λάλον Ύδωρ» θα...
Διοργανώνεται το 7ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. Ο Αθλητικός Ορεινός Σύλλογος Αράχωβας...
Το Classic Legends Rally 2024 περνάει από χωριά του Παρνασσού και τερματίζει στην Αμφίκλεια. Ο Σύλλογος...
Η Αράχωβα είναι έτοιμη για το Πανηγυράκι της - Αναλυτικό πρόγραμμα. Η Αράχωβα είναι έτοιμη για...
Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών στην Τιθορέα. Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Παρνασσός: ένα βουνό 4 εποχές - Διημερίδα στην Αμφίκλεια (αναλυτικό πρόγραμμα)

Δημοσίευση: 22/11/2016 11:33
|
Τελ. Ενημέρωση: 11/10/2021 03:33

Σημαντική πρωτοβουλία με επίκεντρο την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στον Παρνασσό και τις γύρω περιοχές, έχει αναλάβει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας με τη διοργάνωση διημερίδας στην Αμφίκλεια την Πέμπτη 1 και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Στόχος της διημερίδας που έχει τίτλο «Παρνασσός: ένα βουνό 4 εποχές», είναι η συνεργασία, η συζήτηση και οι προτάσεις, με εισηγητές ανθρώπους που τόλμησαν κάτι πρωτοπόρο στον τομέα εν γένει του τουρισμού, του αγροτουρισμού, αλλά και στο χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων, στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Σε αυτή την προσπάθεια θα προσέλθουν φορείς, επαγγελματίες και νέοι των Παραπαρνάσσιων περιοχών, μιλώντας για τις απόψεις τους, για τις προοπτικές αλλά και τις δυσκολίες που βιώνουν σε μία εποχή που η ανάπτυξη όλων των ειδών τουρισμού είναι πλέον αναγκαία και επιτακτική.

Η διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αμφίκλειας* την Πέμπτη και Παρασκευή 1-2 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 με 21:00. Η πρώτη ημέρα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καινοτόμες πρακτικές από όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές που θα αναλύσουν το έργο τους, το όραμά τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον των επενδύσεών τους. Η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Παρνασσό και πως θα μπορούσαν πρακτικά να αναπτυχθούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

*Χάρτης πρόσβασης. Σε περίπτωση αλλαγής του χώρου διεξαγωγής λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Χορηγός επικοινωνίας: OnParnassos.gr

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση