Δημοφιλή άρθρα
Το Classic Legends Rally 2024 περνάει από χωριά του Παρνασσού και τερματίζει στην Αμφίκλεια. Ο Σύλλογος...
Η Αράχωβα είναι έτοιμη για το Πανηγυράκι της - Αναλυτικό πρόγραμμα. Η Αράχωβα είναι έτοιμη για...
Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών στην Τιθορέα. Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών...
Οι Δελφοί υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα. Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία...
To Πανηγυράκι Αράχωβας 2024 - Όλο το εορταστικό πρόγραμμα. Το φημισμένο Πανηγυράκι της Αράχωβας θα πραγματοποιηθεί...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Παραμυθένια Χριστούγεννα υπόσχεται και φέτος ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας - Αναλυτικό πρόγραμμα

Δημοσίευση: 16/12/2022 09:39
|
Τελ. Ενημέρωση: 16/12/2022 09:39


Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα 2022-2023 του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας θα χαρίσει μαγεία, λάμψη και πολλή διασκέδαση σε όλους, καθώς περιλαμβάνει πλήθος Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, με επίκεντρο τα παιδικά χαμόγελα.

Συγκεκριμένα, το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην Αμφίκλεια θα έχει, μεταξύ άλλων, μάγους, κατασκευές, ξέφρενα πάρτυ με ζωντανή μουσική, παραδοσιακή χορωδία, αγωνίσματα, δαδιώτικα μελομακάρονα και συνταγές, ροφήματα, εορταστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα, σε συνδυασμό με τον υπέροχο στολισμό της κεντρικής πλατείας, θα ζωντανέψουν σκηνές βγαλμένες από παραμύθια και θα βάλουν τους περαστικούς στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Λαπωνία ή Κάτω Τιθορέα; Πού θα βρίσκεται φέτος ο Άι Βασίλης; Φήμες λένε ότι στην κεντρική πλατεία Κάτω Τιθορέας έχει στηθεί ολόκληρο χωριό! Ξωτικά, ζογκλέρ, δράσεις και πολλές εκπλήξεις, συμπεριλαμβανομένου του Αγίου Βασίλη αυτοπροσώπως, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, για να αποδείξουν ότι δεν είναι φήμη.

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση θα μπουν όσοι επισκεφτούν και την Ελάτεια. Στην λαμπερή πλατεία της περιοχής οι σύλλογοι και ο Δήμος έχουν ετοιμάσει ένα πολυήμερο πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, κλόουν, παραστάσεις με Καραγκιόζη, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, ενώ θα κοπεί η μεγαλύτερη σε μήκος Βασιλόπιτα.

Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση