Δημοφιλή άρθρα
Μια στάση γεμάτη εκπλήξεις στην Αγόριανη: Δώρα Γης!. Στην καρδιά της Αγόριανης, στην πανέμορφη πλατεία του...
Ceci Suites: Πολυτελής διαμονή με ιδιωτική πισίνα και μαγευτική θέα στο κέντρο της Αράχωβας. Στην καρδιά της...
Ξενώνας Κυριακή στην Αμφίκλεια - Το πρώτο boutique hotel στη Φθιώτιδα σας περιμένει!. Αν ψάχνετε για...
Ευ Ζην Studios & Suites: Η απόλυτη απόδραση στην καρδιά της Αράχωβας. Μόλις 200 μέτρα από...
Έναρξη χιονοδρομικής περιόδου στον Παρνασσό - Ποιες πίστες θα λειτουργήσουν. Photo: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού Ανοίγει για χιονοδρομία από αύριο,...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ο τιμοκατάλογος του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για τη σεζόν 2018-2019 - Γιατί συμφέρουν οι κάρτες πολλαπλών μονάδων

Δημοσίευση: 12/12/2018 16:48
|
Τελ. Ενημέρωση: 11/10/2021 03:31


Φωτ. αρχείου / Κώστας Καλτσάς

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ανοίγει για βόλτα στις 18 Δεκεμβρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες του onParnassos.gr που προέρχονται από στελέχη της διοίκησης του χιονοδρομικού. Στόχος είναι το χιονοδρομικό να λειτουργήσει και για χιονοδρομία από τις 22 Δεκεμβρίου, εφόσον η χιονόστρωση είναι επαρκής.

Οι πληροφορίες δημοσιεύονται με επιφύλαξη, καθώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Αλλαγές στον τιμοκατάλογο 2018-2019
Σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του χιονοδρομικού, η τιμή του εισιτηρίου ενηλίκων για την χαμηλή περίοδο (καθημερινές) μειώθηκε από 25 σε 20 ευρώ, ενώ αυξήθηκε από 25 σε 30 ευρώ η τιμή εισιτηρίου ενηλίκων για την υψηλή περίοδο (Σάββατα, Κυριακές και αργίες, καθώς και όλη η περίοδος από 22/12/2018 έως 07/01/2019). Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν ίδιες με πέρυσι.

Συμφέρουν οι πολυήμερες κάρτες μονάδων
Οι τιμές των πολυήμερων καρτών με το σύστημα των μονάδων (6, 10, 20, 80), εξακολουθούν να θεωρούνται συμφέρουσες. Το σύστημα μονάδων αφαιρεί μία μονάδα τις ημέρες χαμηλής περιόδου, και 2 μονάδες για την υψηλή περίοδο, όπως γινόταν κάθε χρόνο. Οι τιμές είναι 85, 135, 240 και 400 ευρώ αντίστοιχα.

Παραδείγματα
Με την κάρτα των 6 μονάδων (85 ευρώ), δεδομένου ότι θα καταναλωθούν όλες, τότε με τον ανάλογο επιμερισμό, το κόστος για την ημέρα χαμηλής περιόδου ανέρχεται σε 14,16 ευρώ (αντί για 20), ενώ της υψηλής περιόδου σε 28,33 ευρώ, έναντι των 30.

Με την κάρτα των 10 μονάδων (135 ευρώ), δεδομένου ότι θα καταναλωθούν όλες, τότε με τον ανάλογο επιμερισμό, το κόστος για την ημέρα χαμηλής περιόδου ανέρχεται σε 13,50 ευρώ (αντί για 20), ενώ της υψηλής περιόδου σε 27 ευρώ, έναντι των 30.

Με την κάρτα των 20 μονάδων (240 ευρώ), δεδομένου ότι θα καταναλωθούν όλες, τότε με τον ανάλογο επιμερισμό, το κόστος για την ημέρα χαμηλής περιόδου ανέρχεται σε 12 ευρώ (αντί για 20), ενώ της υψηλής περιόδου σε 24 ευρώ, έναντι των 30.

Αντίστοιχος είναι και υπολογισμός για την κάρτα των 80 μονάδων.

Καθημερινή ενημέρωση για την κατάσταση λειτουργίας αναβατήρων, πιστών, χιονιού, καθώς και για την κατάσταση του οδικού δικτύου στον Παρνασσό στην εφαρμογή του onParnassos.gr ΕΔΩ.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση