Δημοφιλή άρθρα
Έρχεται το 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 - Αναλυτικό πρόγραμμα. «To Λάλον Ύδωρ» θα...
Διοργανώνεται το 7ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. Ο Αθλητικός Ορεινός Σύλλογος Αράχωβας...
Το Classic Legends Rally 2024 περνάει από χωριά του Παρνασσού και τερματίζει στην Αμφίκλεια. Ο Σύλλογος...
Η Αράχωβα είναι έτοιμη για το Πανηγυράκι της - Αναλυτικό πρόγραμμα. Η Αράχωβα είναι έτοιμη για...
Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών στην Τιθορέα. Αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ο Δήμος Δελφών ξεκινά εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αγόριανη

Δημοσίευση: 17/07/2023 17:18
|
Τελ. Ενημέρωση: 17/07/2023 17:18
Επτάλοφος (Αγόριανη)

agoriani_drone_830.jpg

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν εργασίες για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου στην Κοινότητα Επταλόφου. Πρόκειται για γήπεδο 5×5, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Δελφών στον τομέα των αθλητικών υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Επταλόφου 5×5 στην Τ.Κ. Επταλόφου», προϋπολογισμού 140.985,26 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Leader και ίδιους πόρους του Δήμου Δελφών, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο μετά και την επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, οι εργασίες θα γίνουν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Κοινότητας Επταλόφου του Δήμου Δελφών και αφορούν στην κατασκευή του αγωνιστικού χώρου με συνθετικό χλοοτάπητα, βάσει των προδιαγραφών που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, στην κατασκευή εξωτερικής περίφραξης και τέλος στην κατασκευή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παρνασσού, Αθανάσιος Αδαμάκος, σε δήλωσή του με την υπογραφή της σύμβασης, σημειώνει: «Η Κοινότητα Επταλόφου σύντομα θα αποκτήσει ένα καινούριο γήπεδο, εξέλιξη η οποία θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας της περιοχής, η οποία σε λίγο καιρό θα απολαμβάνει μία νέο αθλητική υποδομή».

Ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής, αντιστοίχως δηλώνει: «Ο Δήμος Δελφών, για μία ακόμα φορά, δηλώνει στην πράξη αρωγός στον τομέα του αθλητισμού, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο του στην καθημερινότητα των πολιτών, δημιουργώντας ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των παρεμβάσεων που έχουν γίνει στη διάρκεια της παρούσας θητείας, μέσω των οποίων η εικόνα των αθλητικών υποδομών έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια».

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση