Δημοφιλή άρθρα
Χρηματοδότηση για ανάπτυξη μονοπατιών και πεζοπορικών διαδρομών στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας. Ο Δήμος Αμφίκλειας -...
Έρχεται το 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 - Αναλυτικό πρόγραμμα. «To Λάλον Ύδωρ» θα...
Διοργανώνεται το 7ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. Ο Αθλητικός Ορεινός Σύλλογος Αράχωβας...
Το Classic Legends Rally 2024 περνάει από χωριά του Παρνασσού και τερματίζει στην Αμφίκλεια. Ο Σύλλογος...
Η Αράχωβα είναι έτοιμη για το Πανηγυράκι της - Αναλυτικό πρόγραμμα. Η Αράχωβα είναι έτοιμη για...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δημοσίευση: 06/07/2021 11:44
|
Τελ. Ενημέρωση: 11/10/2021 03:27

Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., κ. Στέφανος Βλαστός με στόχο να ενημερωθεί δια ζώσης από το προσωπικό του κέντρου για την πρόοδο όλων των εν εξελίξει εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και των απαραίτητων προετοιμασιών για την εύρυθμη λειτουργία του ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΤΑΔ, ο κ. Βλαστός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σαλέ της Φτερόλακας και να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, όπως και να ενημερωθεί για τις αντίστοιχες εργασίες που θα ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου στο σαλέ των Κελαριών. Επίσης, ενημερώθηκε για τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Στέφανος Βλαστός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τους Δημάρχους των παραπαρνάσσιων Δήμων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΤΑΔ και των τοπικών αρχών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της προσβασιμότητας και της εμπειρίας του επισκέπτη στον Παρνασσό.

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές, η διασφάλιση της σωστής προετοιμασίας και άρτιας εκτέλεσης όλων των εργασιών για την έγκαιρη και ομαλή λειτουργία του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας τον επόμενο χειμώνα από την πλευρά της ΕΤΑΔ, αποτελεί μονόδρομο.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση