Δημοφιλή άρθρα
Από τους Δελφούς ξεκινούν αύριο οι αγώνες δρόμου «Δόλιχος» και «Πάμε Ρίο». Ο Δήμος Δελφών, υποστηρίζει...
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για την ολοκλήρωση της φετινής χιονοδρομικής περιόδου. Photo © onparnassos.gr Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού...
Έρχεται το 5ο τουρνουά τένις στην Αράχωβα - Πότε θα διεξαχθεί. Ο Αθλητικός Ορεινός Σύλλογος Αράχωβας...
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων. Στις 18 Μαΐου γιορτάζεται σε όλο τον...
Μοναδικό καλοκαιρινό camp για παιδιά στον Παρνασσό από την Trekking Hellas - Αναλυτικό πρόγραμμα. Ένα ξεχωριστό...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

«Μονοπάτι Παρνασσού 2022»: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ορεινός ημιμαραθώνιος στην Αμφίκλεια

Δημοσίευση: 18/04/2022 14:20
|
Τελ. Ενημέρωση: 18/04/2022 14:27

 

Photo © Dimitris Kalpyris

Με απόλυτη επιτυχία και μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ο ορεινός ημιμαραθώνιος «Μονοπάτι Παρνασσού 2022», στην Αμφίκλεια.

Τη διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Διόνυσος», ενώ συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του δεκάδες εθελοντές καθώς και Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

«Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι αθλητές, ειδικά των διαδρομών της Κυριακής, αψηφώντας βροχή και λάσπη αναμετρήθηκαν με τον καιρό και ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

»Ένα διήμερο γεμάτο παλμό, χαρά, ζωντάνια και πολύ τρέξιμο, μας θύμισε εποχές προ πανδημίας. Ενώ το βάθρο της νίκης μοιράζονται από κοινού διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές όλων των ηλικιών και θεατές, αφού όλοι μαζί πέτυχαν ένα άρτιο αποτέλεσμα και πρόσφεραν θέαμα αλλά και μαθήματα ζωής» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Photo © Dimitris Kalpyris

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο City Trail των 4χλμ. του Σαββάτου τερματίζοντας με πολύ καλό χρόνο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Σιαλμάς καθώς, πολλοί εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

«Το αθλητικό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι υπηρετήθηκε απόλυτα, αφού ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας έχει αποδείξει πολλάκις ότι αναγνωρίζει τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του αθλητισμού, τα οποία προάγει σε κάθε ευκαιρία» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση