Δημοφιλή άρθρα
Ο Γιάννης Κότσιρας στην Ιτέα στο 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ». Ο Γιάννης Κότσιρας συμμετέχει...
Διονύσια 2024: Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος...
Θερινό σινεμά στην Κάτω Τιθορέα - Όλες οι ταινίες του φετινού καλοκαιριού. Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός...
Ο Κώστας Μακεδόνας στην Άμφισσα στο 6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ». Ο Κώστας Μακεδόνας συμμετέχει...
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Αγόριανη - Όλο το πρόγραμμα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης προγραμματίζει φέτος το...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Η μοναδική εμπειρία της περιήγησης με ATV και buggy στον Παρνασσό

Δημοσίευση: 18/12/2018 10:29
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 16:22

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Η οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες βουνού, με στοιχεία της φύσης όπως η λάσπη, το χιόνι και το νερό, χαρίζει συναρπαστικές στιγμές και οδηγεί σε ευχάριστες, περιπετειώδεις καταστάσεις. Ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να απολαύσει κανείς την άγρια φύση του Παρνασσού, είναι η περιήγηση με ATV (γουρούνες) ή buggy.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, η βάση της Polaris Parnassos Experience θα βρίσκεται στο Λιβάδι Αράχωβας. Οι οργανωμένες περιηγήσεις με ATV και buggy ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Διαδρομές

Οι διαδρομές που ακολουθούνται στις περιηγήσεις είναι δύο και κινούνται σε χωμάτινους δασικούς δρόμους και μονοπάτια μέσα στο ελατοδάσος, σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του Παρνασσού. Ο νοτιότερος παγετώνας της Ευρώπης, είναι το απόλυτο hot spot που συναντάμε στη μεγάλη διαδρομή συνολικής απόστασης 49χλμ και διάρκειας τριών ωρών.

Η μικρή διαδρομή έχει διάρκεια μίας ώρας και συνολική απόσταση 19χλμ. Αφετηρία όλων των διαδρομών είναι η βάση της Polaris Parnassos Experience στο Λιβάδι.

Εξοπλισμός

Η Polaris Parnassos Experience παρέχει αδιάβροχο παντελόνι με επένδυση, αδιάβροχο σακάκι, γκέτες, γάντια, καλύμματα για παπούτσια και κράνος. Συνιστάται να φοράτε ζεστά ρούχα και full face κασκόλ.

Ασφάλεια

Υπάρχουν δύο οδηγοί και ξεναγοί μπροστά, οι οποίοι δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες. Στο ATV του ξεναγού υπάρχει φαρμακείο και εργαλεία. Το όριο ηλικίας είναι 22 ετών και απαιτείται δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Εποχικότητα

Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται έως το τέλος Μαρτίου.

Τοποθεσία

Η βάση της Polaris Parnassos Exerience βρίσκεται στο Λιβάδι πάνω στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων ΕΛΙΝ.

Πληροφορίες και κρατήσεις: Αντώνης Γιουκάκης 6980 11 55 72
Website: www.parnassosexperience.gr

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση