Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Μονοπάτι Παρνασσού 2017 - Για 10η φορά φέτος ο ορεινός αγώνας δρόμου

Created date

04/02/2017 - 09:10

Body

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Ο Διόνυσος» διοργανώνει για 10η φορά τους Ορεινούς Αγώνες Δρόμου με διακριτική ονομασία «Μονοπάτι Παρνασσού 2017». Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω Πλατεία) Αμφίκλειας.

Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής έχει οριστεί από το σύλλογο για τις 10 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 και θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου dionysosamfiklias.gr.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει συνολικά 7 αγώνες:

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Θα διεξαχθούν 3 ορεινοί αγώνες:

1. Αγώνας 24,2 χιλιομέτρων με την ονομασία «Μονοπάτι Παρνασσού» με κόστος συμμετοχής 20€. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα θα έχουν θα έχουν άντρες ή γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Δείτε τη διαδρομή του αγώνα σε χάρτη.

2. Αγώνας 10,9 χιλιομέτρων με την ονομασία «Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού» με κόστος συμμετοχής 15€. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, είναι απαραίτητη εκτός από την εγγραφή τους και η προσκόμιση στη γραμματεία της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή.

3. Αγώνας 6 χιλιομέτρων με την ονομασία «Μονοπάτι Αμφίκλειας» με κόστος συμμετοχής 10€. Στον αγώνα αυτόν  ισχύουν οι ίδιοι όροι συμμετοχής όπως στον αγώνα 10,9 χιλιομέτρων «Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού».

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Θα διεξαχθούν 4 αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στους δρόμους της Αμφίκλειας:

1. Αγώνας 4  χιλιομέτρων  με την ονομασία «Αμφίκλεια City Trail» για παιδιά Λυκείου καθώς και για ενήλικες.

1. Αγώνας 800 μέτρων για παιδιά Α-Β-Γ Δημοτικού (γεννηθ. 2008, 2009, 2010)

2. Αγώνας 1200 μέτρων για παιδιά Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού (γεννηθ. 2005, 2006, 2007)

3. Αγώνας 2000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου (γεννηθ. 2002, 2003, 2004)

Hot Links

Instagram Feed

Winter is loading...⁠
⁠
📷 @_fotis_drls_⁠
⁠
📍 Mt. Parnassos⁠
⁠
Tag #onparnassos @onparnassos to get a chance to be featured!⁠
⁠
#snowy #Parnassos #OnParnassos #Greece #winter #winteriscoming #winterisloading #earth_official ⁠
#discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #travelmore #travel #alpine #covidfree #europe #nextdestination #vacation ⁠
#mountain #snow #peaks #mountainlife #photography #landscapephotographycomments3
Welcome November!⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #November #winteriscoming #winterisloading #earth_official #arachova #agoriani #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #forest #hiking #path #bestpics #travelmore #travel #covidfree #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgramcomments0
The traditional village of Polydrosos (Souvala).⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Polydrosos #Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #earth_official #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgram #stone #villagecomments1
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>