Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Πυξίδα

Επτάλοφος (Αγόριανη)
Πλατεία Επταλόφου (Αγόριανης)
Πυξίδα
Ώρες λειτουργίας:

Κυρίως κείμενο

Με τις μεγάλες τζαμαρίες και την ξύλινη πρόσοψή του να παραπέμπουν σε chalet, το all day cafe - bar Πυξίδα αποτελεί μία φρέσκια παρουσία στην Αγόριανη. Τα εντυπωσιακά ξύλινα σκαλιστά αριστουργήματα που στολίζουν τον χώρο, το αναμμένο τζάκι και η πέτρινη επένδυσή του, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που προδιαθέτουν τον επισκέπτη να βρει καταφύγιο όλες τις ώρες της ημέρας και μπει για τα καλά σε χειμερινό mood.

Πρωινό, brunch και χειροποίητα γλυκά
Από νωρίς το πρωί σερβίρει αρωματικό καφέ, με την υπογραφή της εξαιρετικής ποικιλίας hausbrandt, ενώ στον κατάλογό του υπάρχουν αξιοζήλευτες προτάσεις για πρωινό και brunch. Το μαγαζί φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τα ολόφρεσκα χειροποίητα γλυκά του όπως η σοκολατόπιτα, η πορτοκαλόπιτα, η γλυκιά κολοκυθόπιτα, το cheesecake, η μιλφέιγ και η μηλόπιτα.

Pizza, burger & snacks
Όλη την ημέρα η κουζίνα της Πυξίδας είναι ανοιχτή και παρασκευάζει ελαφριά γεύματα αλλά και χορταστικά burgers, clubs και χειροποίητες πίτσες διαφόρων γεύσεων.

Τσίπουρο και κρασί με σπιτικούς μεζέδες
Για τους πιο μερακλήδες, εδώ σερβίρεται εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρο, το οποίο συνοδεύεται πάντα από  σπιτικούς μεζέδες, ενώ διαθέτει ενημερωμένη κάβα σε ποτά και κρασιά του κτήματος Αργυρίου.

Τοποθεσία πάνω από τον καταρράκτη
Από τα πιο δυνατά χαρτιά του μαγαζιού αποτελεί ο εξωτερικός του χώρος με τα τραπεζάκια και την ξύλινη μπάρα που βρίσκονται πάνω από τον φημισμένο καταρράκτη της Αγόριανης. Όταν ο καιρός το επιτρέπει το σημείο αποτελεί top επιλογή στην πλατεία, καθώς νιώθεις ότι γίνεσαι ένα με τον καταρράκτη. Η Πυξίδα βρίσκεται στο μικρό ανηφορικό πλακόστρωτο σοκάκι που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Live events
Η Πυξίδα διοργανώνει live events, κυρίως της περίοδο των γιορτών και των αργιών, εκτοξεύοντας την διασκέδαση στα ύψη.

Delivery
Η Πυξίδα καινοτομεί προσφέροντας και delivery εντός του οικισμού της Αγόριανης.

Ακολουθήστε την Πυξίδα στο Instagram.

Hot Links