Δημοφιλή άρθρα
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Η «Νύχτα των Στοιχειών» ζωντανεύει και φέτος τις Απόκριες στην Άμφισσα. Tο διήμερο 15 έως 17...
Ξεχωριστές Απόκριες 2024 στην Αμφίκλεια με κοντοσούβλι 130 μέτρων - Όλες οι εκδηλώσεις. Με πολύ κέφι,...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων
4 υπνοδωμάτια
4 μπάνια
Προς ενοικίαση
200 τ.μ.
Έτος κατασκευής: 2009

Περιγραφή ακινήτου

Σε συγκρότημα έξι κατοικιών στο οροπέδιο Λιβάδι του Παρνασσού μία υπέροχη μονοκατοικία 200 τ.μ. Χτισμένη μόλις το 2009 σε οικόπεδο έκτασης ενός στρέμματος, έχει ανεγερθεί σε δύο επίπεδα και περιλαμβάνει συνολικώς τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ικανοποιώντας τη φιλοξενία οκτώ ατόμων. Οι έξτρα παροχές της συνίστανται σε CD, DVD, τηλεόραση, καλοριφέρ, υπηρεσία πλυντηρίου, χώρο στάθμευσης και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η εσωτερική της διακόσμηση κινείται σε λιτές και παραδοσιακές γραμμές, με την κυριαρχία του ξύλου ως στοιχείο αυθεντικότητας και επιλογή όμορφων χρωματικών επιλογών, ενώ το τζάκι στο χώρο του καθιστικού σας προσφέρει τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που επιζητείτε την ώρα που απολαμβάνετε το φαγητό ή το ποτό σας.

Εκπληκτικά διαμορφωμένος είναι και ο εξωτερικός πετρόκτιστος χώρος που καλύπτεται από καταπράσινα έλατα και μία μεγάλη βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό σας ρόφημα κατά τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα, προσφέροντας πανοραμική θέα στο φυσικό τοπίο του βουνού, που σε συνδυασμό με το χιόνι που πέφτει δημιουργείται ένα μαγευτικό ολόλευκο σκηνικό. Χτισμένη σε μία εξαιρετική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση τόσο από το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο για τους επίδοξους σκιέρ όσο και από το κέντρο της γραφικής Αράχοβας μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά και με τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τον ομφαλό της Γης-τους Δελφούς, και να εκδράμετε στην Ιτέα και το κοσμοπολίτικο Γαλαξίδι, η κατοικία αποτελεί την ιδανική σας επιλογή για τις χειμερινές σας αποδράσεις, αποκομίζοντας αξέχαστες ταξιδιωτικές αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές χαράς.

Πρόσφατες προβολές

Γιατί να κάνετε κράτηση μέσω του On Parnassos

Το On Parnassos αποτελεί βραβευμένη ταξιδιωτική πλατφόρμα αποκλειστικά για την Αράχωβα και την περιοχή του Παρνασσού.

Εδώ θα βρείτε αυθεντικές και αξιόπιστες πληροφορίες από τους local travel experts του On Parnassos, για οτιδήποτε αφορά το ταξίδι σας.

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες, κάντε κράτηση με απόλυτη ασφάλεια και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!

dotted-background-path

Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε

Χρειάζεστε βοήθεια; Το On Parnassos είναι ο φίλος και οδηγός σας στην περιοχή!

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση