Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Μονοκατοικία στην Αγόριανη | 20296

Επτάλοφος (Αγόριανη)
290.000
230 m2
Υπνοδωμάτια: 6
Μπάνια: 3
Έτος Κατασκευής: 2003
Προς: Πώληση

Κυρίως κείμενο

Ακίνητο στην Αγόριανη Παρνασσού σε οικόπεδο 1300 τ.μ., περιφραγμένο με πέτρινο μαντρότοιχο. Η μονοκατοικία είναι 230 τ.μ. αποτελούμενη από 6 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια, 2 σαλόνια, 2 τζάκια και βοηθητικούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα: α. Ο ημι-υπόγειος (ισόγειος) χώρος είναι 100 τ.μ. αποτελούμενος από 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, αποθήκη, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. Ο όροφος δύναται να αυτονομηθεί γιατί διαθέτει δική του είσοδο και εσωτερικά απομονώνεται από τον πάνω χώρο. β. Ο πάνω χώρος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και σαλόνι με τζάκι. 

Στο ισόγειο είναι η κουζίνα, το σαλόνι, το ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Στον επάνω όροφο είναι άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Στο μέσον της σκάλας των δύο ορόφων υπάρχει ένα ακόμα υπνοδωμάτιο (χαγιάτι) . Το κτίσμα έχει χτιστεί και επενδυθεί με πέτρα. Είναι επενδεδυμένο με πατώματα irocco, η σκάλα είναι ξύλινη μασίφ irocco, τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα είναι Niagon με σίτες, τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής είναι από τον Παπαπολίτη.

 Διάφορες άλλες τεχνικές επεμβάσεις οροφής, εξωτερικού χώρου κτλ διασφαλίζουν διαχρονικά εγγύηση άψογης συντήρησης. Διαθέτει θέρμανση καλοριφέρ με τρεις αυτονομίες και boiler όπως και δεξαμενές πετρελαίου 1500 λίτρων. Ο κήπος διαθέτει αυτόματο σύστημα ποτίσματος, μέσω δεξαμενής νερού 3,5 τόνων μερικά οπωροφόρα δέντρα και κυρίως έλατα, εξωτερική ξύλινη βοηθητική αποθήκη. Το νερό είναι φυσικό από τις πηγές μέσω του δικτύου παροχής.

Hot Links