Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Γεωσκώληξ

Αράχωβα
Αράχωβα
Γεωσκώληξ
Περίοδος λειτουργίας

Κυρίως κείμενο

Μέσα σε ένα γραφικό πλακόστρωτο σοκάκι της Αράχωβας, ο Γεωσκώληξ εμφανίζεται λες και έχει τρυπώσει στη γη του Παρνασσού, έχοντας φτιάξει μία φωλιά τέχνης και πολιτισμού. Πρόκειται για ένα βιβλιοπωλείο κόσμημα, το οποίο αποτελεί αγαπημένο spot για μικρούς και μεγάλους.

Διώροφος παράδεισος
Ο Γεωσκώληξ συνδυάζει τη διαφορετική ματιά στην ανάγνωση με το design. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος τραβάνε εξίσου το μάτι, με τα διακοσμητικά και τα βιβλία πάνω στα ράφια να δημιουργούν ατμόσφαιρα σπιτιού. Εκτός από την ενδιαφέρουσα γκάμα στα βιβλία, ο Γεωσκώληξ διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων με καλόγουστα διακοσμητικά για το σπίτι και το γραφείο.

Εναλλακτικά παιχνίδια και πρωτότυπα παραμύθια
Ο κάτω όροφος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στους μικρούς φίλους του βιβλιοπωλείου. Κατεβαίνοντας τη ξύλινη σκάλα ο επισκέπτης μπαίνει σε ένα μαγικό κόσμο επιλεγμένων εναλλακτικών παιχνιδιών.

Εδώ υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, τα οποία ξεχωρίζουν όχι μόνο για την καλαισθησία και την ποιότητα τους, αλλά κυρίως για την εκπαιδευτική τους αξία.

Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος με εκατοντάδες τίτλους παραμυθιών που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν, να διασκεδάσουν και να οξύνουν την αντίληψη των παιδιών.

Στο βιβλιοπωλείο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη, χαρτικά, αναλώσιμα, είδη ζωγραφικής, υλικά χειροτεχνίας, έντυπα και πολλά άλλα.

Τοποθεσία
Ο Γεωσκώληξη βρίσκεται στο σοκάκι που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική Τράπεζα στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας.

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>