Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Cafe-bar Ο tea…Πίνεις

Αράχωβα
Κέντρο Αράχωβας
Cafe-bar Ο tea…Πίνεις
Ώρες λειτουργίας:

Κυρίως κείμενο

Οι λάτρεις του τσαγιού θα βρουν στο Ο…tea πίνεις το ιδανικό καταφύγιο. Ακριβώς απέναντι από την πλατεία Λάκκα βρίσκεται ένας κόσμος μεθυστικών αρωμάτων και απίθανων συνδυασμών για ζεστά ροφήματα το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι.

Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα του μαγαζιού υπάρχει ένας μοντέρνος, cozy χώρος ιδανικός για να απολαύσεις ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι, το οποίο έρχεται στο τραπέζι σου με πρωτότυπα τσαγιερά, ή ακόμα και κάποιο καλοκαβουρδισμένο καφέ. Στον εμπλουτισμένο κατάλογό του υπάρχουν πολλές επιλογές γλυκών ή σνακ ώστε να απογειώσεις την εμπειρία. Αναμμένες σόμπες συμπληρώνουν τον χώρο της βεράντας για όσους επιθυμούν να αγναντεύονταν την πολυσύχναστη πλατεία της Αράχωβας από ψηλά. 

Τεράστια ποικιλία τσαγιού

Φεύγοντας αξίζει μια βόλτα και στον κάτω όροφο του μαγαζιού. Εκεί υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί τσαγιών αναμεμιγμένων με βότανα, αποξηραμένα φρούτα, διαφορά μπαχάρια και super foods. Επίσης εκεί θα βρεις, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη συλλογή με είδη σερβιρίσματος και παρασκευής του αγαπημένου ροφήματος. Περισσότερα για το O tea Πίνεις εδώ.

Παιδότοπος Κου-Πε-Πε

Φωλιασμένος στο πλακόστρωτο σοκάκι, ακριβώς δίπλα από το κτήριο του Ο…tea Πίνεις, λειτουργεί παιδότοπος, υπό την ίδια διεύθυνση. Τραμπολίνο, ξύλινες τσουλήθρες, σπιτάκια, γρίφοι, μπάλες και άλλα παιχνίδια θα κρατήσουν απασχολημένα τα μικρά παιδιά για ώρες. Ειδικός τάπητας ασφαλείας Στον ίδιο χώρο ξύλινες κερκίδες λειτουργούν ως καθιστικό για τα... μεγάλα παιδιά.

Hot Links