Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Χριστουγεννιάτικο χωριό εγκαινιάζεται σήμερα στη Λιβαδειά

Created date

18/12/2019 - 13:55

Body

Φωτ.: siriosfm.gr

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Λιβαδειάς ανοίγει τις πύλες του σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 19:30, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Στις όχθες του ποταμού Έρκυνα, στη στοά Καλιαγκάκη, μεταφέρεται φέτος, ο χριστουγεννιάτικος παλμός της Λιβαδειάς με παιδικά παιχνίδια και πολλές εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 19:30. Παρουσιαστής θα είναι ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ. Διάφορα κεράσματα θα προσφερθούν από συλλόγους.

Μικρά ξύλινα σπιτάκια θα φιλοξενούν, σε καθημερινή βάση, συλλόγους και διάφορες χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα διατηρηθεί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Χριστουγεννιάτικο τρενάκι

Φωτ.: siriosfm.gr

Ένα τρένο που για εορταστικούς λόγους θα περνάει συνεχώς και θα ενώνει όλα τα μέρη της πόλης βάζοντας παράλληλα το κοινό στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, ξεκινά επίσης τη λειτουργία του στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων, από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 έως την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιούνται διαδρομές σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με το τρενάκι, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης και να βιώσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Το τρενάκι θα είναι σταθμευμένο στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (έμπροσθεν Eurobank) και θα λειτουργεί από τις 10π.μ. έως τις 10μ.μ.

Με πληροφορίες από το siriosfm.gr

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>