Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Το βίντεο από τον Παρνασσό που έκανε το γύρο του κόσμου

Created date

27/09/2019 - 09:34

Body

Φωτ.: Γιάννης Κωστελίδης / onParnassos.gr

Η ιδιαίτερα πρώιμη χιονόπτωση που σημειώθηκε σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, ήταν η αιτία ο Παρνασσός και οι γύρω περιοχές να «ταξιδέψουν» και να γίνουν γνωστές ανά τον κόσμο.

Αφορμή στάθηκε το live βίντεο του On Parnassos από το πρωινό της 27ης Σεπτεμβρίου, με πλάνα από υψόμετρο 1800μ. στον Γεροντόβραχο, που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ταξιδιωτικού οδηγού στο Facebook και το οποίο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έγινε viral.

Το γεγονός μίας τόσο πρώιμης χιονόστρωσης προκάλεσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων. Λίγες ώρες αργότερα, το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης στην Ευρώπη, το European Broadcasting Union, ζητούσε άδεια αναδημοσίευσης από το On Parnassos, με σκοπό να προβληθεί το βίντεο σε μεγάλους τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς σταθμούς χωρών της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, μεταξύ των οποίων το ιταλικό RAI, το γαλλικό FRANCE TV και η γερμανική Deutsche Welle.

Φυσικά το βίντεο προβλήθηκε και σε ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως τον Ant1 και το Star, ενώ μεγάλα ειδησεογραφικά sites επικοινωνούσαν διαρκώς με το On Parnassos για να λάβουν άδεια αναδημοσίευσης.

Το πρωτότυπο βίντεο από τη σελίδα του On Parnassos στο Facebook έφτασε σχεδόν τις 800.000 προβολές, ενώ ξεπέρασε τις 8.000 κοινοποιήσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

Hot Links

Instagram Feed

Winter is loading...⁠
⁠
📷 @_fotis_drls_⁠
⁠
📍 Mt. Parnassos⁠
⁠
Tag #onparnassos @onparnassos to get a chance to be featured!⁠
⁠
#snowy #Parnassos #OnParnassos #Greece #winter #winteriscoming #winterisloading #earth_official ⁠
#discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #travelmore #travel #alpine #covidfree #europe #nextdestination #vacation ⁠
#mountain #snow #peaks #mountainlife #photography #landscapephotographycomments3
Welcome November!⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #November #winteriscoming #winterisloading #earth_official #arachova #agoriani #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #forest #hiking #path #bestpics #travelmore #travel #covidfree #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgramcomments0
The traditional village of Polydrosos (Souvala).⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Polydrosos #Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #earth_official #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgram #stone #villagecomments1
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>