Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Silver βραβείο στα Tourism Awards 2020 για το On Parnassos

Created date

04/06/2020 - 12:34

Body

Silver Award | On Parnassos | Destination Guides | Tourism Awards 2020

Οι μαχητές φαίνονται στα δύσκολα, είναι το σύνθημα των φετινών βραβείων τουρισμού. Κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που διανύει ο ελληνικός τουρισμός, σε μία εντελώς διαφορετική διαδικασία βράβευσης λόγω της πανδημίας Covid-19, ανακοινώθηκαν οι νικητές των Tourism Awards 2020.

Στη δεύτερη υποψηφιότητα στα μόλις 4 χρόνια λειτουργίας του, το On Parnassos κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Destination Guides, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποτελεί σημαντικό σύμμαχο των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Παρνασσού και πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

«Η φετινή -δεύτερη στη σειρά- βράβευση στα Tourism Awards, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για εμάς, καθώς επισφραγίζει την επιτυχία και μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη τουριστικών προορισμών όπως π.χ. η Αράχωβα, η Αγόριανη, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, οι Δελφοί, η Πολύδροσος, η Αμφίκλεια, η Βάργιανη κ.α.

»Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα και με τις μετακινήσεις προς την ηπειρωτική χώρα να ευνοούνται, λόγω των συνθηκών που επιφέρει η Covid-19, είναι η μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή μας να ανακτήσει το μερίδιο που της αναλογεί στον καλοκαιρινό τουρισμό. Η απομονωτική φύση του Παρνασσού και το υγιεινό ορεινό κλίμα σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την εκλεκτή γραστρονομία, είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των καλοκαιρινών διακοπών στο βουνό μας.

»Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη και ιδιαίτερη χειμερινή σεζόν 2020-2021 στον Παρνασσό. Είμαι βέβαιος ότι το υψηλό επίπεδο των τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή, θα αποτελέσει το σημαντικότερο στοιχείο προσαρμογής στις νέες συνθήκες και προσέλκυσης του τουριστικού κοινού», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του On Parnassos, Γιάννης Κωστελίδης.

Ο Γιάννης Κωστελίδης στην περσινή βράβευση του On Parnassos με χάλκινο βραβείο στα Tourism Awards 2019

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της πρωτοβουλίας «Marketing Greece» και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Hot Links

Instagram Feed

Winter is loading...⁠
⁠
📷 @_fotis_drls_⁠
⁠
📍 Mt. Parnassos⁠
⁠
Tag #onparnassos @onparnassos to get a chance to be featured!⁠
⁠
#snowy #Parnassos #OnParnassos #Greece #winter #winteriscoming #winterisloading #earth_official ⁠
#discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #travelmore #travel #alpine #covidfree #europe #nextdestination #vacation ⁠
#mountain #snow #peaks #mountainlife #photography #landscapephotographycomments3
Welcome November!⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #November #winteriscoming #winterisloading #earth_official #arachova #agoriani #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #forest #hiking #path #bestpics #travelmore #travel #covidfree #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgramcomments0
The traditional village of Polydrosos (Souvala).⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Polydrosos #Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #earth_official #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgram #stone #villagecomments1
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>