Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Red Bull Homerun: Ο μαζικότερος ski & snowboard αγώνας έρχεται για πρώτη φορά στον Παρνασσό

Created date

25/02/2020 - 11:40

Body

Σανίδα ή πέδιλα, κράνος, καλή διάθεση και φυσικά ταχύτητα. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για το Red Bull Homerun, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 14:00, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Η μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση επιστρέφει φέτος και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Παρνασσό με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σε μία εκκίνηση τύπου Le Mans, οι συμμετέχοντες ξεκινάνε ταυτόχρονα και τρέχουν προς τα ski και τα snowboard τους. Αφού δέσουν και κουμπώσουν τον εξοπλισμό, κατεβαίνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν προς τον τερματισμό, με τους ταχύτερους από κάθε κατηγορία, άντρες και γυναίκες, να αναδεικνύονται νικητές του Red Bull Homerun.

Πρόγραμμα αγώνα

  • 09:30–11:30: Στο χώρο του σαλέ στα 1950μ, παραλαβή αριθμών και chip χρονομέτρησης για όσους έχουν γραφτεί ήδη ηλεκτρονικά. Όσοι δεν παραλάβουν τους αριθμούς τους μέχρι τις 11:30, η θέση τους θα ακυρωθεί.
  • 11:30-12:30: Παραχώρηση όσων θέσεων δεν διατέθηκαν παραπάνω σε αθλητές on the spot, μέχρι το όριο των 250 θέσεων.
  • 13:15–13:30: Συγκέντρωση αθλητών στην κορυφή του Βάκχου για την τεχνική ενημέρωση (Υποχρεωτική η παρουσία όλων των συμμετεχόντων).
  • 13:30 -14:00: Τοποθέτηση εξοπλισμού στον οριοθετημένο χώρο πριν την αψίδα εκκίνησης.
  • 14:00: Εκκίνηση αγώνα.
  • 14:15: Απονομές και party στο σαλέ στα 1950μ.

Η διαδρομή στον Παρνασσό
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την κορυφή του Βάκχου, θα κατέβουν την κόκκινη πίστα και μετά θα περάσουν στο στενότερο κομμάτι της μέχρι τη βάση του λιφτ στα 1950μ. όπου και θα βρίσκεται η αψίδα του τερματισμού. (Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους).

Νικητές
Θα βραβευτούν ο ταχύτερος και η ταχύτερη skier καθώς και ο ταχύτερος και η ταχύτερη snowboarder με δώρα κάμερες Hero 8 Black από τη GoPro. Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας.

Μετα το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει après ski party στο σαλέ του χιονοδρομικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής δείτε εδώ.

Hot Links

Instagram Feed

Winter is loading...⁠
⁠
📷 @_fotis_drls_⁠
⁠
📍 Mt. Parnassos⁠
⁠
Tag #onparnassos @onparnassos to get a chance to be featured!⁠
⁠
#snowy #Parnassos #OnParnassos #Greece #winter #winteriscoming #winterisloading #earth_official ⁠
#discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #travelmore #travel #alpine #covidfree #europe #nextdestination #vacation ⁠
#mountain #snow #peaks #mountainlife #photography #landscapephotographycomments3
Welcome November!⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #November #winteriscoming #winterisloading #earth_official #arachova #agoriani #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #forest #hiking #path #bestpics #travelmore #travel #covidfree #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgramcomments0
The traditional village of Polydrosos (Souvala).⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Polydrosos #Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #earth_official #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgram #stone #villagecomments1
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>