Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Παιδικό τσίρκο με ακροβατικά, ζογκλερικά και κλόουν στον μαγευτικό Παρνασσό

Created date

07/10/2019 - 16:16

Body


Ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση με ζογκλερικά, ακροβατικά και κλόουν για παιδιά όλων των ηλικιών θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στα έλατα, στο Λιβάδι Αράχωβας. Το Livadi Suites σε συνεργασία με τους έμπειρους εκπαιδευτές του παιδικού τσίρκο του Μονόκυκλου διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις του ξενώνα παιδικό workshop, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Το Μονόκυκλο παρουσιάζει μια ξεχωριστή παιδαγωγική προσέγγιση που φέρνει τα παιδιά κοντά στη μαγεία του τσίρκο. Στο εργαστήρι αυτό τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη των ζογκλέρ, των ακροβατών και των κλόουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συνεργασίας αλλά και ατομικής εξάσκησης.

Ο Ξενώνας Livadi Suites στον Παρνασσό

Η μάθηση μέσα από το παιχνίδι είναι ο πυρήνας του εργαστηρίου αυτού, όπου τα παιδιά θα μάθουν πως η φιλοσοφία των ομάδων του τσίρκου διέπεται από ποιότητες όπως ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, και η συνεργασία.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζογκλερικά και ισορροπιστικά παιχνίδια, ακροβατικά εδάφους και θεατρικό παιχνίδι αποκτώντας μια πρώτη επαφή με ποιότητες όπως, ο συντονισμός κινήσεων, η φυσική ενδυνάμωση, η αυτοσυγκέντρωση και φυσικά η άνοδος της αυτοεκτίμησης μέσα από την επιτυχία.

Το πλούσιο πρόγραμμα του παιδικού workshop περιλαμβάνει τσίρκο για γονείς και παιδιά (ηλικίες 3 έως 5 χρονών), παιδικό τσίρκο (ηλικίες 5 – 13 χρονών), γνωριμία και επαφή με τα άλογα στο κέντρο ιππασίας Άτι, yoga ενηλίκων με θέα το ελατοδάσος και ελεύθερο παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του ξενώνα δίπλα στο δάσος και το τραμπολίνο. Κατόπιν συνεννόησης και σε ειδικές τιμές οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα μαζί με την True Wheels Explore MTB Parnassos και πεζοπορίες στο αρχαίο μονοπάτι των Δελφών ή στο Κωρύκειο Άντρο και στον Επτάστομο με  την Trekking Hellas.

Τιμές πακέτων με 2 διανυκτερεύσεις

  • Τρίκλινο με τζάκι: 280€ 
  • Σουίτα 3 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 340€
  • Σουίτα 4 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 380€

Στις τιμές περιλαμβάνονται 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, υγιεινό σνακ για τα παιδιά, 4 παιδικά εργαστήρια, yoga ενηλίκων και μια βόλτα με τα άλογα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 22670 31122 και 6977089910 ή στη σελίδα στο Facebook.

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>