Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Created date

06/07/2021 - 11:44

Body

Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., κ. Στέφανος Βλαστός με στόχο να ενημερωθεί δια ζώσης από το προσωπικό του κέντρου για την πρόοδο όλων των εν εξελίξει εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και των απαραίτητων προετοιμασιών για την εύρυθμη λειτουργία του ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΤΑΔ, ο κ. Βλαστός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σαλέ της Φτερόλακας και να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, όπως και να ενημερωθεί για τις αντίστοιχες εργασίες που θα ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου στο σαλέ των Κελαριών. Επίσης, ενημερώθηκε για τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Στέφανος Βλαστός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τους Δημάρχους των παραπαρνάσσιων Δήμων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΤΑΔ και των τοπικών αρχών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της προσβασιμότητας και της εμπειρίας του επισκέπτη στον Παρνασσό.

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές, η διασφάλιση της σωστής προετοιμασίας και άρτιας εκτέλεσης όλων των εργασιών για την έγκαιρη και ομαλή λειτουργία του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας τον επόμενο χειμώνα από την πλευρά της ΕΤΑΔ, αποτελεί μονόδρομο.

Hot Links