Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Κλειστός ο δρόμος Αράχωβας - Λιβαδίου για κάποιες ώρες λόγω της κατολίσθησης

Created date

20/10/2021 - 13:45

Body

Photo: Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς

Κλειστός σήμερα και αύριο, από τις 14:00 έως τις 19:00, θα παραμείνει ο επαρχιακός δρόμος Αράχωβας - Λιβαδίου, λόγω της κατολίσθησης που σημειώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας αφορά και τις δύο κατευθύνσεις, ενώ κατά μήκος του οδικού δικτύου πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

«Η Π.Ε Βοιωτίας δρομολογεί άμεσες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί περαιτέρω η ασφαλής διέλευση των οχημάτων εντός της Δ.Ε. Αράχωβας, ύστερα από το γεγονός της κατάπτωσης βράχου σε διερχόμενο αυτοκίνητο την 17η Οκτωβρίου 2021 στο 5ο χιλ. Αράχωβας – Λιβάδι Παρνασσού ως αποτέλεσμα του καιρικού φαινομένου ''Μπάλλος'', που έπληξε ιδιαίτερα την Κεντρική Ελλάδα.

Έγινε άμεση διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και από το πρωί της 18ης Οκτωβρίου 2021, εναερίτες μαζί με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Βοιωτίας, βρίσκονται στο σημείο και προβαίνουν σε ελεγχόμενη χειρωνακτική εργασία απόσπασης επικίνδυνων προς αποκόλληση µεµονωµένων βράχων («ξεσκάρωµα») κατά μήκος του οδικού δικτύου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά.

Hot Links