Δημοφιλή άρθρα
Μονοπάτι Παρνασσού 2024: Εγγραφές στον ορεινό ημιμαραθώνιο στην Αμφίκλεια. Οι ορεινοί αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2024» θα πραγματοποιηθούν...
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Η «Νύχτα των Στοιχειών» ζωντανεύει και φέτος τις Απόκριες στην Άμφισσα. Tο διήμερο 15 έως 17...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Jay Oh: Το περίφημο all day & night στέκι, σήμα κατατεθέν στην Αράχωβα

Δημοσίευση: 20/12/2019 10:11
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 13:09

Στην καρδιά της Αράχωβας, το all day bar-restaurant Jay Oh αποτελεί την κορυφαία επιλογή για all day and all night διασκέδαση στην Αράχωβα!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσεγμένο all day bar restaurant με φανατικό κοινό, που βρίσκεται στην πλατεία Λάκκα.

Σήμα κατατεθέν οι χνουδωτές μαξιλάρες του εξωτερικού χώρου.

Εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει τον πρώτο καφέ της ημέρας και να χαλαρώσει μαζί με την παρέα του στις παρεΐστικες και χοχουλιάρικες γωνιές του αγναντεύοντας τη θέα της πιο πολυσύχναστης πλατείας της Αράχωβας και ταυτόχρονα να δοκιμάσει εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες με μοντέρνες πινελιές.

Το πρωί ξεκινάμε με το μοναδικό πρωινό ή brunch του και στη συνέχεια με το μεσημεριανό ή βραδινό με κυρίως μεσογειακές γεύσεις.

Η δημιουργικότητα και τα ποιοτικά υλικά ξεχωρίζουν σε κάθε συνταγή. Στα πιάτα του πρωινού και brunch που σερβίρονται καθημερινά, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές με βάση το αυγό όπως διάφορες ομελέτες, καγιανάς και σκραμπλ, αλλά και πεντανόστιμα pancakes σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.

Όσο μεσημεριάζει και η όρεξη ανοίγει το μενού του Jay Oh έχει τη λύση. Οι επιλογές στα κυρίως πιάτα συναγωνίζονται η μια την άλλη.

Χορταστικές ποικιλίες κρεατικών, λιγκουίνι με κοτόπουλο και ριζότο με λαχανικά είναι από τις must επιλογές του καταλόγου, ενώ θρεπτικές σαλάτες με κινόα και πράσινα λαχανικά, caesars ή ακόμα και φορμαέλα με διάφορες σως συνοδεύουν άψογα τα γεύματα.

Και επειδή ένα σωστό γεύμα τελειώνει πάντα με επιδόρπιο, το μενού του Jay Oh περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα γλυκά όπως καρυδόπιτα, ζουμερή πορτοκαλόπιτα, cheesecake και διάφορες κρέπες.

Όσο βραδιάζει τα ηνία παίρνει η δυνατή μουσική και η καλή διάθεση. Δοκιμάζουμε κρασιά και ποτά από την ενημερωμένη πλούσια κάβα του μαγαζιού, συνοδεία ποικιλιών τυριών ή αλλαντικών. Εξίσου προσεγμένη και ενδιαφέρουσα είναι και η cocktail list του.

Τοποθεσία – Μέρες και ώρες λειτουργίας

Το Jay Oh βρίσκεται στην πλατεία Λάκκα της Αράχωβας. Είναι ανοιχτό καθημερινά όλο το χρόνο, από τις 08:00 έως αργά το βράδυ, κοινώς όσο πάει!

Τηλ. κρατήσεων

Κείμενο: Ελένη Κάλλη
Φωτογραφίες: Ελένη Πατρινού

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση