Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Η μοναδική εμπειρία της περιήγησης με ATV και buggy στον Παρνασσό

Created date

18/12/2018 - 10:29

Body

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Η οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες βουνού, με στοιχεία της φύσης όπως η λάσπη, το χιόνι και το νερό, χαρίζει συναρπαστικές στιγμές και οδηγεί σε ευχάριστες, περιπετειώδεις καταστάσεις. Ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να απολαύσει κανείς την άγρια φύση του Παρνασσού, είναι η περιήγηση με ATV (γουρούνες) ή buggy.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, η βάση της Polaris Parnassos Experience θα βρίσκεται στο Λιβάδι Αράχωβας. Οι οργανωμένες περιηγήσεις με ATV και buggy ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Διαδρομές

Οι διαδρομές που ακολουθούνται στις περιηγήσεις είναι δύο και κινούνται σε χωμάτινους δασικούς δρόμους και μονοπάτια μέσα στο ελατοδάσος, σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του Παρνασσού. Ο νοτιότερος παγετώνας της Ευρώπης, είναι το απόλυτο hot spot που συναντάμε στη μεγάλη διαδρομή συνολικής απόστασης 49χλμ και διάρκειας τριών ωρών

Η μικρή διαδρομή έχει διάρκεια μίας ώρας και συνολική απόσταση 19χλμ. Αφετηρία όλων των διαδρομών είναι η βάση της Polaris Parnassos Experience στο Λιβάδι.

Εξοπλισμός

Η Polaris Parnassos Experience παρέχει αδιάβροχο παντελόνι με επένδυση, αδιάβροχο σακάκι, γκέτες, γάντια, καλύμματα για παπούτσια και κράνος. Συνιστάται να φοράτε ζεστά ρούχα και full face κασκόλ.

Ασφάλεια

Υπάρχουν δύο οδηγοί και ξεναγοί μπροστά, οι οποίοι δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες. Στο ATV του ξεναγού υπάρχει φαρμακείο και εργαλεία. Το όριο ηλικίας είναι 22 ετών και απαιτείται δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Φωτ.: Polaris Parnassos Experience

Εποχικότητα

Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται έως το τέλος Μαρτίου

Τοποθεσία

Η βάση της Polaris Parnassos Exerience βρίσκεται στο Λιβάδι πάνω στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων ΕΛΙΝ.

Πληροφορίες και κρατήσεις: Αντώνης Γιουκάκης 6980 11 55 72
Website: www.parnassosexperience.gr

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>