Photo: Ελένη Πατρινού / onParnassos.gr
Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και φινετσάτα μαγαζιά του Παρνασσού, στο all day bar & restaurant Le Grand Chalet, διοργανώνεται το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το μεσημεριανό event «Taste the Mountain» με πρωταγωνιστές παλαιωμένα τσίπουρα και άγρια μανιτάρια του Παρνασσού.
Από τη μία το μεσημέρι δοκιμάζουμε εκλεκτά τσίπουρα, παρέα με τους απαραίτητους λαχταριστούς μεζέδες άγριων μανιταριών Παρνασσού, ντόπιων τυριών και τοπικών βουνίσιων γεύσεων, ενώ ζωντανή μουσική θα ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη.
Για αυτούς που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι πιο αρωματικό και ξεχωριστό, στο μπαρ του Le Grand Chalet θα σερβίρονται ‘«πειραγμένα» cocktail με βάση το τσίπουρο. Ιδανική επιλογή είναι το Mountain Sour (παλαιωμένο τσίπουρο, grand marnier rouge, χειροποίητο σιρόπι από μανιτάρια porcini, φρέσκο χυμό λεμόνι, μαρμελάδα πορτοκάλι και bergamot bitters), το Mule της Επταλόφου (τσίπουρο, σπιτικό liqueur πιπερόριζα, μέλι, λεμόνι και ginger beer) και το Ρόζα (τσίπουρο, σιρόπι πικραμύγδαλου, μοσχολέμονο και pink grapefruit soda).
Τηλέφωνα κρατήσεων: 22340 61301 και 69444 26880.