Δημοφιλή άρθρα
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού οι Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι 2024. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας...
Μονοπάτι Παρνασσού 2024: Εγγραφές στον ορεινό ημιμαραθώνιο στην Αμφίκλεια. Οι ορεινοί αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2024» θα πραγματοποιηθούν...
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Elatos Summer Mountain Adventures 2020: Καλοκαιρινή περιπέτεια για παιδιά στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού

Δημοσίευση: 23/06/2020 17:10
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 13:00

Φωτ.: Κώστας Αρβιλιάς / Elatos Resor

To Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα Elatos Summer Mountain Adventures για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών.

Για έναν μήνα το resort μετατρέπεται σε έναν παράδεισο 100 στρεμμάτων για τους μικρούς του φίλους, καλώντας τους να περάσουν όμορφες στιγμές γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες στην καρδιά του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στα 1300μ. υψόμετρο.


Φωτ.: Elatos Resort

Από το 2016, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει αγαπηθεί τόσο από γονείς όσο και από τα παιδιά, καθώς έχει καταφέρει να συνδυάσει την διασκέδαση με την σωματική και πνευματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.

Μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες που αποτελούν κάτι παραπάνω από μια κατασκηνωτική εμπειρία, αναδεικνύονται σημαντικές αξίες όπως η φιλία, η αλληλοβοήθεια και η αγάπη για το περιβάλλον.

Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά εφοδιάζονται με αυτοπεποίθηση ενώ ταυτόχρονα έρχονται σε επαφή με τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Φωτ.: Κώστας Αρβιλιάς / Elatos Resort

Φέτος το καλοκαίρι το Elatos Summer Mountain Adventures έχει δημιουργήσει ένα προσεχτικά σχεδιασμένο γεμάτο δραστηριότητες, το οποίο έχουν επιμεληθεί οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του resort με προτεραιότητα την προστασία της υγείας των παιδιών.

Έχοντας πλήρως συμμορφωθεί με τις νέες υγιειονομικές κατευθύνσεις της πολιτείας, το Elatos Summer Mountain Adventures 2020 είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέρος που στόχο έχει να αποφορτίσει τους μικρούς κατασκηνωτές από το ιδιαίτερα πιεστικό πρόγραμμα της φετινής χρονιάς και τον δίμηνο εγκλεισμό του lockdown, να τους «αποτοξινώσει» από την εκτεταμένη χρήση υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών μέσων χαρίζοντάς τους μια όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία.

Φωτ.: Elatos Resort

Οι κύριοι άξονες των δραστηριοτήτων του προγράμματος αφορούν την επαφή με το φυσικό περιβάλλον, την άθληση, την τέχνη και την μουσική καθώς και την εξάσκηση του πνεύματος μέσα από το παιχνίδι.

Θεατρική έκφραση & χορός, δημιουργία μουσικής και εικαστικών, νυχτερινή παρατήρηση ουράνιων σωμάτων, μαθήματα βοτανολογίας, πεζοπορίες και αναρρίχηση, μαθήματα κολύμβησης και σκακιού είναι μερικά παραδείγματα από ένα πλούσιο πρόγραμμα που τα παιδιά θα λατρέψουν.

Η διαμονή των συμμετεχόντων στα κατασκευασμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά chalets του resort, είναι προσαρμοσμένη στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ οι ομαδάρχες μας φροντίζουν για την καθημερινή επίβλεψη των παιδιών.

Κάθε chalet φιλοξενεί 6-8 παιδιά ιδίου φύλου και κοινής ηλικιακής ομάδας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στο κατάφυτο ελατοδάσος του Παρνασσού.

Φωτ.: Elatos Resort

Στο Elatos Summer Mountain Adventures οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν να αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής και την σωστή διατροφή.

Στο κεντρικό κτήριο του Club House σερβίρονται κάθε μέρα πλούσια γεύματα, τα οποία είναι σχεδιασμένα από διατροφολόγο και περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά που ο οργανισμός έχει ανάγκη να προσλαμβάνει καθημερινά.

Με τις περισσότερες δραστηριότητες να έχουν σχεδιαστεί για την ύπαιθρο, η πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων από την διατροφή είναι απαραίτητη για μια γεμάτη και ενεργητική μέρα.

Το Elatos Summer Mountain Adventures θα βρίσκεται και φέτος στο καταπράσινο δάσος του Παρνασσού, περιμένοντας με ανυπομονησία νέους και παλιούς φίλους για μια ακόμα εκπαιδευτική, καλοκαιρινή και διασκεδαστική εμπειρία.

Περίοδοι
1η περίοδος: 28/06 – 11/07/2020
2η περίοδος: 12/07 – 25/07/2020

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το www.elatoscamp.gr.

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση