Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Δυναμικό ξεκίνημα, άρτια οργάνωση για το Off Trail Parnassos (φωτο)

Created date

12/10/2016 - 14:44

Body

Άρτια και επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες η διοργάνωση του πρώτου Off Trail Parnassos που διεξήχθη στο Milias Camps Village στη Γραβιά, την περασμένη Κυριακή.

Ο «γίγαντας» Παρνασσός κράτησε τα σύννεφα μακρυά και ο ήλιος έλαμπε την Κυριακή, με αποτέλεσμα ο καιρός να αποδειχθεί ο μεγάλος σύμμαχος διοργανωτών και αθλητών.

Το πρώτο Off Trail Parnassos κατάφερε να αναδείξει με επιτυχία τα πανέμορφα, παρθένα, ιδιαίτερα απαιτητικά πεδία των βορειοδυτικών πλαγιών του Παρνασσού, στα οποία χαράχτηκαν οι διαδρομές του αγώνα με την φροντίδα του Milias Camps Village. Η ιδέα του Off Trail Parnassos γεννήθηκε από τα δύο αδέρφια Τζώρτζη και Ίωνα Μηλιά, επιθυμία των οποίων ήταν να γνωρίσει το κοινό αυτή την παρθένα και ανεξερεύνητη γωνιά του Παρνασσού.

Το μεγαλύτερο μέρος της ορειβατικής διαδρομής ήταν... Off trail. Κινούνταν εκτός μονοπατιών και δρόμων, εξού και η ονομασία του αγώνα, διατρέχοντας σπουδαία σημεία φυσικού κάλους όπως την εντυπωσιακή Μπαρουτοσπηλιά.

Ο αγώνας της μεγάλης διαδρομής των 24,5χλμ ξεκίνησε στις 10 ακριβώς, ενώ μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε ο αγώνας των 10χλμ. και αμέσως μετά ο παιδικός.Ο τερματισμός και των τριών αγώνων έγινε στο σημείο της αφετηρίας. Στη γενική κατάταξη νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Βογιατζής με χρόνο 2:34:33.

Τα πρωτότυπα έπαθλα των νικητών ήταν δημιουργίες από γνήσιο βωξίτη Παρνασσού, προσφορά του μεταλλευτικού πάρκου Φωκίδος Vagonneto.

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα των 24,5χλμ εδώ και τα αποτελέσματα των 10χλμ εδώ.

Χορηγός επικοινωνίας του Off Trail Parnassos ήταν το OnParnassos.gr

Photos: Costas Arvilias Photography

Hot Links

Instagram Feed

Winter is loading...⁠
⁠
📷 @_fotis_drls_⁠
⁠
📍 Mt. Parnassos⁠
⁠
Tag #onparnassos @onparnassos to get a chance to be featured!⁠
⁠
#snowy #Parnassos #OnParnassos #Greece #winter #winteriscoming #winterisloading #earth_official ⁠
#discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #travelmore #travel #alpine #covidfree #europe #nextdestination #vacation ⁠
#mountain #snow #peaks #mountainlife #photography #landscapephotographycomments3
Welcome November!⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #November #winteriscoming #winterisloading #earth_official #arachova #agoriani #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #forest #hiking #path #bestpics #travelmore #travel #covidfree #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgramcomments0
The traditional village of Polydrosos (Souvala).⁠
⁠
📷 @onparnassos⁠
⁠
#Polydrosos #Parnassos #OnParnassos #Greece #autumn #earth_official #discovergreece #wu_greece #visitgreece #bestdestinations #bestpics #europe #nextdestination #vacation #mountain #mountainlife #photography #landscapephotography #instagood #travelgram #stone #villagecomments1
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>