Δημοφιλή άρθρα
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού οι Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι 2024. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας...
Μονοπάτι Παρνασσού 2024: Εγγραφές στον ορεινό ημιμαραθώνιο στην Αμφίκλεια. Οι ορεινοί αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2024» θα πραγματοποιηθούν...
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων και καταλυμάτων στον Παρνασσό

Δημοσίευση: 03/01/2020 18:30
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 13:04

Η άνθιση του τουρισμού στον Παρνασσό έχει ανοίξει το δρόμο στη διάθεση των εξοχικών κατοικιών και των σαλέ που βρίσκονται στο βουνό, για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση.

Όπως αναφέρει στο onparnassos.gr ο ιδρυτής της Tsarouchas Hospitality Management, Βασίλης Τσαρουχάς, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη άνοδος στην τουριστική κίνηση στην Αγόριανη και τον Παρνασσό. «Η εορταστική περίοδος 2019-2020 παρουσιάζει άνοδο της τάξεως του 10% σε σχέση με πέρυσι, που ήταν επίσης καλή σεζόν», σημειώνει.

Το Le Grand Chalet στην Αγόριανη – Φωτ.: Γιάννης Κωστελίδης / onParnassos.gr

Η εταιρεία του διαχειρίζεται το bar-restaurant Le Grand Chalet, το ξενοδοχείο «Το Μπαλκόνι της Αγόριανης» και την ταβέρνα «Κυρ Γιάννης» στην Αγόριανη, το ξενοδοχείο Kokkoni Beach Hotel στο Κοκκώνι Κορινθίας, το Neorio Bay Hotel στον Πόρο, καθώς και πλήθος εξοχικών κατοικιών.

Ο Βασίλης Τσαρουχάς

Η Tsarouchas Hospitality Management ιδρύθηκε το 2008. Με έδρα την Αθήνα και υποκαταστήματα στην Αγόριανη (Επτάλοφο) Παρνασσού, στον Πόρο και το Βραχάτι στην Πελοπόννησο, αναπτύσσει τις υπηρεσίες της κυρίως σε αυτές τις περιοχές, εστιάζοντας φυσικά στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης

Στελεχωμένη από μια εξειδικευμένη ομάδα, δραστηριοποιείται στην διαχείριση ξενοδοχείων τουριστικών επιχειρήσεων, εξοχικών κατοικιών και βιλών τόσο στον Παρνασσό, καθώς και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Διαχείριση καταλυμάτων Airbnb & ξενοδοχείων

Η εταιρεία εστιάζει στη διαχείριση κατοικιών βραχυχρόνιας (airbnb) και μακροχρόνιας μίσθωσης. Παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες Hospitality Management σε όλα τα τμήματα του καταλύματος, οι οποίες μπορεί να αφορούν την στελέχωση και εκπαίδευση του προσωπικού, υπηρεσίες housekeeping, τις διαδικτυακές πωλήσεις, τη διαχείριση των κρατήσεων και τη συνολική διαδικτυακή παρουσία του καταλύματος.

Διαχείριση εστιατορίων

Η Tsarouchas Hospitality Management αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση και λειτουργία εστιατορίων.

Οφέλη για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και εξοχικών κατοικιών

Όπως τονίζει ο κ. Τσαρουχάς, μέσα από την σωστή λειτουργία και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και κατοικιών, στόχος είναι η μεγιστοποίηση της κερδοφορίας για τους ιδιοκτήτες τους, χωρίς να απαιτείται η ανάμιξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Tsarouchas Hospitality Management μπορείτε να δείτε στο teet.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 6932 432639

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση