Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων και καταλυμάτων στον Παρνασσό

Created date

03/01/2020 - 18:30

Body

Η άνθιση του τουρισμού στον Παρνασσό έχει ανοίξει το δρόμο στη διάθεση των εξοχικών κατοικιών και των σαλέ που βρίσκονται στο βουνό, για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση.

Όπως αναφέρει στο onparnassos.gr ο ιδρυτής της Tsarouchas Hospitality Management, Βασίλης Τσαρουχάς, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη άνοδος στην τουριστική κίνηση στην Αγόριανη και τον Παρνασσό. «Η εορταστική περίοδος 2019-2020 παρουσιάζει άνοδο της τάξεως του 10% σε σχέση με πέρυσι, που ήταν επίσης καλή σεζόν», σημειώνει.

Το Le Grand Chalet στην Αγόριανη - Φωτ.: Γιάννης Κωστελίδης / onParnassos.gr

Η εταιρεία του διαχειρίζεται το bar-restaurant Le Grand Chalet, το ξενοδοχείο «Το Μπαλκόνι της Αγόριανης» και την ταβέρνα «Κυρ Γιάννης» στην Αγόριανη, το ξενοδοχείο Kokkoni Beach Hotel στο Κοκκώνι Κορινθίας, το Neorio Bay Hotel στον Πόρο, καθώς και πλήθος εξοχικών κατοικιών.

Ο Βασίλης Τσαρουχάς

Η Tsarouchas Hospitality Management ιδρύθηκε το 2008. Με έδρα την Αθήνα και υποκαταστήματα στην Αγόριανη (Επτάλοφο) Παρνασσού, στον Πόρο και το Βραχάτι στην Πελοπόννησο, αναπτύσσει τις υπηρεσίες της κυρίως σε αυτές τις περιοχές, εστιάζοντας φυσικά στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού. 

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης

Στελεχωμένη από μια εξειδικευμένη ομάδα, δραστηριοποιείται στην διαχείριση ξενοδοχείων τουριστικών επιχειρήσεων, εξοχικών κατοικιών και βιλών τόσο στον Παρνασσό, καθώς και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Διαχείριση καταλυμάτων Airbnb & ξενοδοχείων

Η εταιρεία εστιάζει στη διαχείριση κατοικιών βραχυχρόνιας (airbnb) και μακροχρόνιας μίσθωσης. Παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες Hospitality Management σε όλα τα τμήματα του καταλύματος, οι οποίες μπορεί να αφορούν την στελέχωση και εκπαίδευση του προσωπικού, υπηρεσίες housekeeping, τις διαδικτυακές πωλήσεις, τη διαχείριση των κρατήσεων και τη συνολική διαδικτυακή παρουσία του καταλύματος.

Διαχείριση εστιατορίων

Η Tsarouchas Hospitality Management αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση και λειτουργία εστιατορίων.

Οφέλη για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και εξοχικών κατοικιών

Όπως τονίζει ο κ. Τσαρουχάς, μέσα από την σωστή λειτουργία και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και κατοικιών, στόχος είναι η μεγιστοποίηση της κερδοφορίας για τους ιδιοκτήτες τους, χωρίς να απαιτείται η ανάμιξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Tsarouchas Hospitality Management μπορείτε να δείτε στο teet.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 6932 432639

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>