Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • 4 ΕΠΟΧΕΣ
  • ΧΑΡΤΗΣ

Title

Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι 120 μέτρων στις αποκριάτικες εκδηλώσεις - Όλο το πρόγραμμα (ακυρώθηκε)

Created date

26/02/2020 - 11:06

Body

Στιγμιότυπο από τις περσινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αμφίκλεια (Φωτ.: Alex Sgouropoulou)

Στην Αμφίκλεια διοργανώνονται και φέτος πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις για κάθε ηλικία με σκοπό όλοι να γιορτάσουν τις Απόκριες. Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση με το κοντοσούβλι «γίγας» μήκους 120 μέτρων καθώς και η πολύχρωμη καρναβαλική παρέλαση πρωταγωνιστούν.

Πιο συγκεκριμένα:

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Το απόγευμα (ώρα 17:30) θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας Αργότερα (ώρα 20;00) μεταμφιεσμένοι με κουδούνια βγαίνουν στους δρόμους και καταλήγουν στην κεντρική πλατεία με μεζέδες, κρασί και γλέντι μέχρι αργά.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
Το πρωί μεταμφιεσμένοι θα πάρουν μέρος στο κυνήγι του χαμένου κοντοσουβλιού στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας. Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Μπράλου. Στις 21:00 το μεγάλο Χεϊ στην πλατεία με μεζέδες, κρασί και γλέντι με τον Γιάννης Τσαπρούνης και η ορχήστρα του, ενώ στις 21:00 θα γίνει η «Πομπή του γάμου» με γλέντι μέχρι αργά στην κεντρική πλατεία.

Κυριακή 1 Μαρτίου
Από το πρωί στην κεντρική πλατεία θα ψήνεται το κοντοσούβλι 120 μέτρων, συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα του Γιάννη Τσαπρούνη, ενώ θα πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση, κάψιμο του καρνάβαλου και πολλά παιχνίδια. 

Δευτέρα 2 Μαρτίου
Από το πρωί θα μοιράζεται παραδοσιακή φασολάδα στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου, στην κεντρική πλατεία Αμφίκλειας, την πλατεία Δρυμαίας και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Μπράλου.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Hot Links

Instagram Feed

Follow your heart ❤ 🗻 ⛷🏂

📍Gerontovrachos, Mt. Parnassos

📷 @apostolosm
via @trekkinghellas_parnassos 

#onparnassos #parnassos #skiing #skimo #skimountaineering #snowboard #splitboarding #mountain #winter #skiresort #highmountain #mountainlife #mountains #greece #arachova #delphi #snow #march #instagreece #instatravel #covidfree #bestdestinations #europe #greekmountains #landscapephotography #mountainphotography #discovergreece #visitgreece #picofthedaycomments1
📍Δαύλεια, Ανατολικός Παρνασσός

📷 @icon_pragiannis 👏

#parnassos #mountain #onparnassos #davleia #arachova #snow #alpine #bestdestinations #photography #landscapephotography #discovergreece #visitgreece #wu_greece #winter #winterwonderland #greece #nature #village #wanderlust #travelgram #wanttotravelcomments3
Η Μήδεια κι ο Βαλεντίνος προσφέρουν την αγάπη τους στο μαγικό ελατοδάσος 🌨 😍

#snowing #snow #letitsnow #onparnassos #winterwonderland #winter #february #heavysnow #snowfall #parnassos #agoriani #arachova #greece #discovergreece #visitgreece #wu_greece #covidfree #mountain #coldweather #snowgram #picoftheday #valentinesday #medeia #mountainlifestyle #digitalnomads #digitalnomadslife #greekmountains #europe #europetravel 

Follow and tag #onparnassos @onparnassoscomments2
]]>]]>Βρείτε μας στο Instagram]]>]]>