Δημοφιλή άρθρα
Μονοπάτι Παρνασσού 2024: Εγγραφές στον ορεινό ημιμαραθώνιο στην Αμφίκλεια. Οι ορεινοί αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2024» θα πραγματοποιηθούν...
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Η «Νύχτα των Στοιχειών» ζωντανεύει και φέτος τις Απόκριες στην Άμφισσα. Tο διήμερο 15 έως 17...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Βίλα Μυλωνάς: Βασιλική διαμονή σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Δημοσίευση: 12/02/2019 10:16
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 15:37

Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του παραδείσου που ακούει στο όνομα Άνω Πολύδροσος στον Παρνασσό, η Villa Mylonas αποτελεί ίσως το καταλληλότερο μέρος για παραμυθένιες αποδράσεις στο βουνό, για παρέες φίλων ή πολλές οικογένειες αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, προσφέροντας πλήρη ελευθερία και ιδιωτικότητα, ρουστίκ αισθητική και ταυτόχρονα όλα τα comforts μιας πολυτελούς διαμονής. Η επιβλητική βίλα άνοιξε τις πύλες της στους επισκέπτες μόλις τον Δεκέμβρη του 2018 και είναι φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο.

Βρίσκεται σε ένα κτήμα 2.800 τ.μ. πνιγμένο στα πεύκα, στα έλατα και στα οπωροφόρα δέντρα, όπως καστανιές, μηλιές και ροδιές, ενώ αποτελεί ένα από τα κοντινότερα καταλύματα στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού αφού απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από αυτό (11χλμ) και 10 λεπτά από την Πολύδροσο.

Βασιλικοί χώροι

Αυτή η μοναδική κατοικία των 250 τ.μ. περιλαμβάνει 5 δωμάτια με το μπάνιο τους, ένα ισόγειο σαλόνι με τζάκι, ένα στιλάτο ευρύχωρο σαλόνι με δερμάτινους καναπέδες και home cinema στη σοφίτα και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που μπορεί κανείς να μαγειρέψει.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι καλόγουστοι, με φροντισμένες λεπτομέρειες και κάθε γωνιά έχει ένα ιδιαίτερο αντικείμενο που τραβά το βλέμμα. Το μοναστηριακό τραπέζι στο ισόγειο, το ξύλινο μπαράκι στη σοφίτα, τα υπέροχα δοκάρια στα προσκέφαλα των κρεβατιών, τα παράθυρα στα μπάνια. Με τη συντροφιά του ξύλου και της πέτρας νιώθεις την οργανική αίσθηση των υλικών να σε αγκαλιάζει. Όλα είναι δουλεμένα και έχουν φιλοτεχνηθεί με αφοσίωση και προσωπική δουλειά από τους συμπαθείς και ευγενικούς ιδιοκτήτες, αποπνέοντας συγχρόνως έναν αέρα ποιότητας και πολυτέλειας.

Δωμάτια με προσωπικότητα

Κάθε δωμάτιο έχει την προσωπικότητά του. Οι σουίτες, το incognito δωμάτιο, η ρομαντική Λυκώρεια όπου νιώθεις μυθιστορηματικός ήρωας, όλα έχουν θέα στον κήπο και στον κάμπο της κάτω Αγόριανης, με τα γραφικά χωριουδάκια Γραβιά, Λιλαία, Μαριολάτα.

Εξωτερικός χώρος

Ακόμα και μια απλή βόλτα στο κτήμα είναι μια υπέροχη εμπειρία, ακούγοντας τους ήχους των πουλιών ή το φυσικό νερό της πηγής, βλέποντας την πανδαισία των χρωμάτων ή απολαμβάνοντας ένα καφεδάκι στο εξωτερικό μαρμάρινο τραπέζι, δίπλα στον επιβλητικό έλατο.

Οι λάτρεις του σκακιού θα βρουν πολύ ενδιαφέρον το υπαίθριο σκάκι, ενώ οι εγκαταστάσεις εξωτερικού bbq και ξυλόφουρνο κάτω από κιόσκι δελεάζουν για γευστικές εμπειρίες ψησίματος! Την άνοιξη και το καλοκαίρι ο λαχανόκηπος γεμίζει χρώμα από τα λαχανικά και τα μυρωδικά.

Παροχές

Στις παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν στάθμευση για 6 αυτοκίνητα, κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, 5 μπάνια με μπανιέρα, παντόφλες, πετσέτες, είδη ατομικής υγιεινής και πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων, πιστολάκι, επιτραπέζια παιχνίδια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι, δύο τζάκια και καλοριφέρ.

Τοποθεσία και κοντινά αξιοθέατα

Η βίλα βρίσκεται μέσα στον οικισμό της πανέμορφης Άνω Πολυδρόσου. Είναι ιδανική για παρέες ή οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την ησυχία του βουνού σε συνδυασμό με περιηγήσεις στα κοντινά αξιοθέατα, όπως τις πηγές της Ελεούσας ή Βοιωτικού Κηφισού σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο με αναβλύζοντα νερά, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού που απέχει μόλις 11 χλμ., ή το πασίγνωστο μονοπάτι 22, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για οργανωμένους πεζοπόρους, αφού συνδέει τον Παρνασσό με την Πάρνηθα. Η βίλα Μυλωνάς απέχει 49 χιλιόμετρα από τους Δελφούς.

Χωρητικότητα

Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα.

Εποχικότητα – Τιμές

Είναι ανοικτή όλο τον χρόνο, αλλά καλό θα είναι οι κρατήσεις να γίνονται τρεις εβδομάδες πριν.

Οι τιμές ξεκινούν από 490 ευρώ και φθάνουν έως τα 700 ευρώ σε περιόδους γιορτών, ανεξαρτήτως αριθμού φιλοξενούμενων.

Η ονειρική τοποθεσία, η εργονομική σχεδίαση των εσωτερικών χώρων με τη ρουστίκ διάθεση, σε συνδυασμό με τους εξοπλισμένους χώρους και την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης, το κατατάσσει σε μία κορυφαία επιλογή διαμονής για παρέες στον Παρνασσό.

Κάντε κράτηση online εδώ.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6936 725369 & 695 1007162
Website: www.villamylonas.com

Κείμενο: Καρίνα Βέρδη, Γιάννης Κωστελίδης

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση