Δημοφιλή άρθρα
Το μενού της Καθαράς Δευτέρας στην ταβέρνα του Μπάμπη στο Λιβάδι Αράχωβας. Σε μια από τις...
Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύδροσο και Λιλαία. Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων σε Πολύδροσο και Λιλαία περιλαμβάνει το φετινό...
Απόκριες 2024 στο Γαλαξείδι με Αλευρομουτζούρωμα. Το αποκριάτικο πρόγραμμα Αλευρομουτζούρωμα 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον...
Η «Νύχτα των Στοιχειών» ζωντανεύει και φέτος τις Απόκριες στην Άμφισσα. Tο διήμερο 15 έως 17...
Ξεχωριστές Απόκριες 2024 στην Αμφίκλεια με κοντοσούβλι 130 μέτρων - Όλες οι εκδηλώσεις. Με πολύ κέφι,...
Εκκαθάριση φίλτρων
Εφαρμογή φίλτρων

Το ιδανικό κατάλυμα για prive αποδράσεις στην Αράχωβα

Δημοσίευση: 18/02/2019 10:55
|
Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2021 15:37

Αναμφίβολα το Elafivolia Arachova Suites αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για incognito luxury αποδράσεις στην Αράχωβα, με θέα την εντυπωσιακή κοιλάδα των Δελφών. Πέντε αυτόνομες σουίτες, με εμβαδόν από 55 ως 115τμ. και ιταλική σφραγίδα στη διακόσμηση, προσφέρουν πολυτέλεια και θαλπωρή σε minimal style.

Οι χώροι χαρίζουν ηρεμία και αναδεικνύουν τον κύριο πρωταγωνιστή που είναι το άγριο δελφικό τοπίο.

Παροχές

Όλοι οι χώροι έχουν άνεση, λειτουργικότητα και φινέτσα. Περιλαμβάνουν ξεχωριστό καθιστικό, τζάκι, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση plasma, αλλά και bath amenities όπως μπουρνούζια, στεγνωτήρα μαλλιών και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης για ένα απολαυστικό μπάνιο.

Πρωινό-Γεύματα

Το πρωινό σερβίρεται την ώρα που επιθυμεί ο επισκέπτης και περιλαμβάνει πλούσιες ομελέτες, αγνά τοπικά προϊόντα, γιαούρτι και μέλι, αποξηραμένα φρούτα, τσάι ή βότανα από ελληνικές ποιοτικές εταιρίες, όπως η Apivita. Υπάρχει ποικιλία γεύσεων καφέ και μηχανή espresso στα homey δωμάτια, που διαθέτουν όμως υπερσύγχρονο Kitchenet.

Εξάλλου σ’αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε και ένα ελαφρύ γεύμα. Για εξωστρεφείς διαθέσεις, οι εγκαταστάσεις bbq είναι εκεί για να ψήσουμε με την παρέα μας!

Δραστηριότητες

Ο επισκέπτης μπορεί να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του είτε με αθλητικές δραστηριότητες, όπως χιονοδρομία, ποδηλασία, πεζοπορία, είτε με πολιτιστικές εξερευνήσεις, όπου μπορεί να επισκεφθεί τα μνημεία των Δελφών, να χαρεί την ιδιαίτερη και υποβλητική αρχιτεκτονική των σπιτιών περπατώντας στα σοκάκια, ή να κάνει dining-winning στα φημισμένα εστιατόρια της Αράχωβας, δοκιμάζοντας τις γευστικές τους προτάσεις που διαρκώς ανανεώνονται.

Τοποθεσία

Το Elafivolia Arachova Suites απέχει μόλις 1 χλμ. από την Αράχωβα με κατεύθυνση προς Δελφούς και 22λμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Σ’ αυτό το αρμονικό καταφύγιο, χτισμένο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τόσο κοντά στην καρδιά της Αράχωβας, ο επισκέπτης θα απολαύσει prive διαμονή με άριστη εξυπηρέτηση.

Τιμές

Η τιμολόγηση είναι σταθερή όλο τον χρόνο. Ξεκινά από 160 ευρώ για την junior suite, 220 ευρώ κοστίζει η μεσαία σουίτα και φτάνει στη large suite η οποία κοστίζει 350 ευρώ.

Η προνομιούχα τοποθεσία, η classy ατμόσφαιρα, οι υψηλού επιπέδου παροχές, μια ανάσα από το γραφικό κέντρο, κατατάσσουν το Elafivolia ιδανική επιλογή διαμονής για όλο τον χρόνο.

Στείλτε αίτημα κράτησης στο Elafivolia Arachova Suites κάνοντας κλικ εδώ.

Website: www.elafivolia.gr
Τηλ. κρατήσεων: +30 6948 283989

Κείμενο: Καρίνα Βέρδη
Φωτογραφίες: Ελένη Πατρινού

le grand chalet banner
Πρόσφατα άρθρα

Σχόλια

Οn Parnassos is a great tourist board in Arachova and Parnassos area. They help you with booking, find accommodations and give a lot of interesting and useful information about things to do in the area. We visited the area last winter and had a really great time.
Tine Listl
via Tripadvisor
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της περιοχής του Παρνασσού, μεγάλο μέρος της οποίας ανήκει στο Δήμο μας».
Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών
via
Το πιο ενημερωμένο site για την περιοχή!
Daphne Ne
via Tripadvisor
Πολύ καλή ενημέρωση και φωτογραφίες
Angela Billi
via Tripadvisor
Το καλύτερο στη Νότια Ελλάδα!
Καρολίνα Σάββα
via Tripadvisor
Ένα πολύ καλό site για ενημέρωση όσον αφορά την περιοχή του Παρνασσού
Δημήτρης Καλαμίδας
via Google My Business
Θέλω διαμονή
Θέλω δραστηριότητες
{MESSAGE}
{MESSAGE}
Επιβεβαίωση
Ακύρωση